Mit csináljak magammal, hogy legyenek barátaim?
1 hete ismerősömnél vagyok Londonban, és még egy hétig itt leszek. Nagyon magányosnak és elveszettnek érzem magam, meg sem merek szólalni angolul a köszönésen kívül,ismerősömmel alig találkozunk mert minden maásnap dolgozik, amikor együtt vagyunk nem tudunk miről beszélni, teljesen lefagyok és a legrosszabb,hogyég látszik is rajtam. Elkeserít,hogy ilyen nyomorék vagyok, pedig imádom londont, vannak olyan gyönyörű részek ahol annyira jó lenni, egész nap el tudnék ott ücsörögni, és olyan rossz,hogy nem tudom ezeket az élményeket kivel megosztani
Ismerősömnek van már egy csomókülföldi barátja itt kint, és a szívem összeszorul amikor hallom,hogy telefonon beszél velük. Tisztában vagyok vele,hogy bennem van a hiba, de nem tudom mit csináljak, azt érzem,hogy félek mindenől és mindenkitől. Anyura szeretnék talpraesett lenni, megállni mindenhol a helyemet, de alkalmatlan vagyok. Egy nyomorék. 2 napja csak sírok és azon gondolkodom,hogy mi a fas.zom értelme van egyáltalán az én életemnek. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!