Mit tudnék csinálni, hogy elégedett legyek magammal ilyen téren? (bővebben lent)
nagyon régóta éneklek, tanárhoz nem jártam, mert a szüleim nem támogattak a dologban, mert egy zenész se volt a családban, és inkább a rajzolás útjára terelgettek, és teszik ezt most is. Az első gitárom is úgy kellett kikönyörögnöm, azt is magamtól tanultam meg.
Kiskoromban mindig arra vágytam h valamilyen szinten befussak énekléssel, pl youtube-os videókat akartam csinálni, de végül nem lett belőle semmi. Szoktam énekelni barátok előtt, ismerősök előtt, pár embernek ( nem csak barátoknak, ismerősöknek is) küldtem (mert kérték) videót v sima mp3-at, és mindenki általában agyon dicsér és meg vannak lepődve, mondván h nem is tudták h egyáltalán éneklek, és mindig csak pozitívat kapok, mintha annyira nagyon jó lennék. Na a körítés után a tényleges kérdésem az lenne hogy én mért nem hallom magam ennyire jónak?:D nem csak barátok dicsértek vagy a család, ebből gondolom h nem elfogultság, akiknek mutattam is mondták megmutatták még ennek annak és azoknak is tetszett. Valamilyen szinten tudom h tudok énekelni de mindig elégedetlen vagyok magammal, és sose volt még hogy miután visszahallgattam tetszett volna, ami mondjuk miközbe énekeltem tetszett. ez miért van vagy mit tudnék ezzel tenni?
elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!