Mit tudnék csinálni? :S
nagyon sok problemam van,nem talalok munkat mert 10.osztalyom van,csaladi ok miatt nem tudtam befejezni...egyedul elek, szamlakra nagy nehezen osszeszedem a penzt,de ehezek..megbuntettek bkv ellenorok, par nap es duplaja lesz amit fizetnem kell es csak emelkedni fog..en nem fogok se bortonbe ulni,se az utcara kerulni,se masokon eloskodni..inkabb a halál..már honapok ota depresszios vagyok...sorolhatnam..elegem van mindenbol. gondolkodas nelkul kinyirnam magam,de a csaladom miatt egyszeruen nem tudom megtenni,mert tudom hogy azt a csaladtagjaim nem élnék túl,és van koztuk aki szinten a halalba "menekulne."mit tegyek hogy ne erdekeljen?! egyszeruen nem birok ezen tuljutni hogy masnak fajdalmat okoznék...de nem birom mar az eletet es bele fogok orulni..
19/F
idèzem: ".en nem fogok se
bortonbe ulni,se az utcara kerulni,se
masokon eloskodni..inkabb a halál." :S
Én alternativ megoldást javasolok, nem biztos, hogy tetszeni fog, de azért gondolkozz el rajta.
Az egyház minden helyzetben segít az elesetteknek. Nem tudom hol laktok, de a Don Bosco Alapítvány például ilyen esetben legalább az élelmezéseteket megoldja. A Vöröskereszt ruhát és fürdési lehetséget ad.
Sajnos karitatív szervezetet és egyházat fel kell keresned
egyedül élek.ilyeneken nem akarok részt venni.:S ruháim, tisztálkodni tudok.
az étellel vannak a gondok.
de kezdek rádöbbenni hogy nemtudok mit csinálni.ha nem találok munkát 2héten belül..nem csinálom ezt tovább...
amit elfelejtettem..félre ne értsen senki nem sajnáltatni akarom magam stb..
Budapesten.
Próbáltam, bár itt nem sok olyan gyár van amihez elég az általános..
Egy haverom 9 osztály után, akkoriban sokat kocsmázott, viccből megkérdezte az egyik öreg kocsmárost, hogy nem kell-e neki egy segéd, úgy is sokat vannak nyitva.
Egy hét múlva már nem járt iskolába, kocsmáros lett, a borravalóval együtt 100-120-at keres, és már három éve csinálja.
Szóval kell egy kis szerencse, de szerintem inkább leleményesség.
Még egy ötlet. Nagyon nagy hiány van az ezermester szakmában. Ha esetleg legalább lenne egy fúrógéped biztosan jelentkeznének egyedülálló emberek, hogy szerelj fel egy polcot, rakj össze egy szekrényt.
Gondolkoztam, hogy még mit tudnál csinálni. Vannak farmok ahol lovakat tartanak, neten keress rá. Ilyen helyen kell fizikai munkás, és vannak olyan helyek, ahol mezőgazdasági idénymunkás is kell. Esetleg tanyán (van Pest környékén is) kereshetnél élelemért munkát.
Kár, hogy az egyház vagy hasonló karitatív szervezet segítsége nem kell. Espresszókba, kocsmákba szoktak még felvenni embereket, esetleg parkolóőrnek, pl. Margitszigeten van parkolóőr rengeteg, folyton újak jönnek senki nem elég kitartó.
Más ötletem nincs bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!