Hogy nevezik azokat az embereket akiket nagyon megfog és elgondolkodtat például egy szöveg, és képesek azon agyalni több órán át?
Úgy hívják, hogy magamfajták. :)
Egyébként hogy van-e valami megnevezés, azt nem tudom. Talán filozófikus? Nem tudom, van-e ilyen szó.
Mindenesetre, ha van szabadidőm, én is imádok gondolkodni dolgokon. Csak egy helyben ülve, akár órákon át.
Te miken szoktál gondolkodni? :D
Első vagyok.
Én is szeretem az embereket, ne gondold, hogy egy ilyen elvont ember vagyok, akinek nincs igénye társaságra, csak magában elvan, és gondolkodik. De minden nap legalább 1,5-2 órát ezzel töltök el. Ettől még szeretem az embereket, vannak nagyon jó barátaim, járok bulizni, meg miegymás, amit elvár a társadalom.
Első vagyok:
Egyszer össze kéne szedni tíz hozzánk hasonló embert, és egy napot együtt tölteni, és ezeket a dolgainkat megbeszélni. :D
Én is szoktam hasonlóakon, meg néha azon, hogy milyen lehetne egy tökéletes társadalom (eddig nem jöttem rá, de egyszer rá fogok), amiket elrontottam az életben, illetve bármit meglátok ami érdekel, szinte mindenen el tudok gondolkodni pár órát, és valami érdekeset kihozni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!