Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan veszítsem el az étvágya...

Hogyan veszítsem el az étvágyamat?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Teljesen nem tud elveszíteni, legfeljebb csökkenteni.

Fogyni szeretnél?(gondolom)

2013. júl. 4. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyál sok citromleves vizet!Nem kell hozzá semmi édesítő,meg cukor csak víz és citrom!

A másik pedig hogy egyél tudatosan.Ha csak húst és zöldségetek eszel attól nem lesz semmi bajod és fogyni is fogsz!A lényeg az hogy a tésztákat meg afféléket kerülni kell nagy ívben és rá kell állni hogy mondjuk időközönként eszel.Pl reggeli utána 10 környékén alma,majd ebéd,aztán megint alma,vacsora aztán alma.Az almát lehet helyettesíteni más gyümölcssel is .Ha édesszájú vagy akkor az almára teszel egy kis fahéjat és máris jobb lesz.

Vagy van olyan is hogy reggelire eszel natúr zabot úgy hogy kefirrel vagy joghurttal összekevered ,ezzel kilehet húzni egy darabig.

Esetleg ha éhes vagy akkor egy kávé is segít azon hogy ne legyél éhes,viszont azzal figyelj hogy ne sokat és ne cukrosat.

Van még megoldás de azt nem ajánlom.Mikor dohányoztam akkor azzal hogy cigiztem úgy valahogy jobban kibírtam...De ez hülyeség most így utólag belegondolva.

A lényeg hogy rendszeres és egészséges táplálkozásod legyen és akkor magadtól fogsz fogyni.Ezt a zöldség és hús diétát csinálva Én 10kg-tól szabadultam meg egy hónap alatt,nos nem tagadom utána normális kajálással az vissza is jött.

Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

2013. júl. 4. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Szippants jó mélyeket egy megpakolt budiból....pl
2013. júl. 5. 00:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindig egyél egy kicsivel kevesebbet, így az éhségérzeted is egyre jobban csökkeni fog. Lemondani dolgokról csak akkor tedd, ha könnyen megy, mert esetleg mással akarod kárpótolni magad miatta. Én legalábbis így voltam, meg tudtam állni bármit, hogy ne egyem meg, de amit megkívántam, megettem, mert - utólag persze - rájöttem, hogy annak a kihagyott kajának a kompenzálására egy időre többet ettem, míg rá nem jöttem, mi volt az, amit annyira megkívántam, és nem ettem meg. :)
2013. júl. 7. 15:10
 5/12 nikaa11 válasza:

Én nem ajánlanám csak a húst minden nap!!!!

Ebbe a világba ,mikor azt se tudjuk honnan jött,hányszor mosták újra és ha le van akciózva akkor meg tuti h nem friss!!!-erre lenne 1-2 saját rossz tapasztalatom--

Zöldség,sajt,dió( 5*több fehérjével mint a hús)

mogyoró,mák-lekvárral,gyümölcsök,heti 1,2* tészta féle,és zab bármivel bár hogyan -erre sok recept van a neten.

Ezt egy obezitólógus szakember ajánlotta és bevált.

persze néha hús is jöhet aki szereti.

Lehet fogyni vagy csak szinten tartani az étvágyat.

Egyetlen egy fő kikötés van!!!

Csak 3*enni naponta szigorúan. reggel délbe este(6ig).

Köztes evés,bár mi ivás --kivéve a víz---

szigorúan tilos!!

2013. júl. 7. 17:25
 6/12 anonim válasza:
82%
Tereld el a figyelmed! Lépj ki a mindennapok megszokott ritmusából (a TV-t felejtsd el), és csinálj valami annyira érdekeset, amitől majd úgy kell rádszólni, hogy egyél már valamit!
2013. júl. 9. 13:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:) Ez tényleg segített, utolsó. :)
2013. júl. 9. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Egy közúton kivasalt macskát lefényképezel, és evés előtt ez legyen az aperitif...
2013. júl. 10. 09:47
 9/12 anonim válasza:
Nem a legegészségesebb, de ha éhes vagyok és rágyujtok, elmegy az étvágyam.
2013. júl. 10. 11:17
 10/12 anonim válasza:
Ha már külső beavatkozás szükséges, akkor én az akkupunktúrás kezelést ajánlom. (nincs gyógyszer mellékhatás és kipróbáltan működik.)
2013. júl. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!