Több oka is lehet: irigységből, mert kívülálló, beképzelt, lenéző, különc, esetleg más a bőrszíne... :-s
De lehet azért is, mert másban minden hibát megtalál, de magát tökéletesnek hiszi, egoista.
2009. okt. 16. 13:20
2/9 anonim válasza:
de az is lehet, hogy az illető tényleg egy alja ember. ritka, de nem mindig abban van a hiába, aki utálkozik, vannak tényleg olyan alakok, akik rászolgáltak.
2009. okt. 16. 13:58
3/9 anonim válasza:
engem csak pár személy utál, akiket amúgy én is...
az őszunteségem miatt utálnak...
hát igen...ez sem mindig pozitív tulajdonság...
2009. okt. 16. 15:17
4/9 anonim válasza:
Bocsánat
*őszintesegem miatt
2009. okt. 16. 15:18
5/9 anonim válasza:
engem pl azért mert a véleményem általában sértő, antiszociális vagyok, a törpenyulam velem alszik, nem fűtök télen, Izlandon szoktam nyaralni
2009. okt. 16. 15:43
6/9 anonim válasza:
Azért, mert nagyképű, finnyás, és azt hiszi magáról, hogy mindenki szereti :)
Egyébként ha valaki sunyi patkány, az sem szokott bejönni senkinek.
2009. okt. 19. 22:15
7/9 anonim válasza:
engem azért utálnak mert a világon vagyok
:(
ha szemekkel ölni lehetne,, már a szülőszobából sem kerültem volna ki
2011. márc. 3. 21:55
8/9 anonim válasza:
engem is rohadt sokan utálnak az iskolába,és így a környezetembe is
igazából nem tudom,miért,de mindenki azzal csesztet,hogy rusnya vagyok...
pedig tökre átlagos vagyok...
2011. okt. 18. 17:48
9/9 anonim válasza:
Èn azt vettem èszre hogyha valakibe több a jòsàg mint az àtlagba,jobban tud uralkodni magàn,az èrzelmeit visszatudja folytani azt nem igen kedvelik.pl mert x bedob pàr forintot egy koldus sapkàjàba,felsegìt egy el esett embert màsok előtt vagy x nem ordit rà arra aki ràlèpett a làbàra de màsok igen vagy vagy x-t megbàntjàk de nem sir mint màsok.(màsoknak kb 3 figuràt kèpzelj el) Nem fogjàk kedvelni x et mert előnyösebb tulajdonsàgokkal rendelkezik,irigyek rà hogy jobb ember mint ők.Ez megy a vilàgban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!