Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokan utálnak, azért mert azt...

Sokan utálnak, azért mert azt mondják "más a stílusom mint nekik". Ezt ti hogyan értelmeznétek?

Figyelt kérdés
2. kérdés: Hogyan hozzam helyre az életem? Sokan utálnak,mert elég hülyén viselkedtem az utóbbi 4évben,és ezen sztem már nem tudok változtatni,mindig én vagyok a pletykák tárgya.Új emberek közé kell járnom?:(
2009. nov. 25. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha csak azért utálnak mert mert más a stílusod akkor igen, menj másik társaságba ahol olyanok vannak mint te vagy olyanok közé akik úgy szeretnek ahogy vagy.De ha azért utálnak mert hülyén viselkedsz akkor csak magadba kéne nézned és változtatni a tulajdonságaidon.
2009. nov. 25. 21:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja,de az más társaság,mármint másokkal viselkedtem hülyén,akik szerint más a stílusom,velük normális voltam.Csak azt nem értem,hogy mit értenek stílus miatt,nem az öltözködést,nem a zenét...akkor mit??
2009. nov. 25. 21:48
 3/5 thedani ***** válasza:

Mit tettél, hogy viselkedtél? És kik azok az ők? Miért vagy pletykák tárgya? Ilyen homályos kérdést még nem láttam. Nem ártana valami részletet is mondani hogy legalább valami félig értelmes választ tudjunk adni.

V.Dániel

2009. nov. 25. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Két osztályom volt a gimis évek alatt.

És sajnos a hülye viselkedésem=sokat ittam,és hülyén viselkedtem részegen...

2009. nov. 25. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akik a stílusod miatt utálnak, azok kb. bekaphatják és sztem válts sulit vagy társaságot. :/ Mindenképpen jobb lesz, nyugodtabb leszel. Én is suliváltás elött vagyok, és engem is hasonló dolgok miatt néznek ki...
2009. nov. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!