Miért baj az ha más a stílusom?
meg az is aki neten keres barátokat.
rocktogon, wigwam ( v miaz :D ) ilyesmi, nem játszik?
Szard le Őket Ég Légy Önmagad. És akkor majd azért fognak szeretni amivagy nempedig azért ami lenni próbálsz :DD
Barátszerzéshez pedig annyit hogy ismerkedj itt ott Járj ki a faluba focimecsre vagy nemis tudom hova xĐ Előre is sok sikert :D
Én jövőhéten lehet megyek tankcsapdára!!! :)
Ha emiatt kiközösítenek akkor azok nem vag yközéjük való...akkor te ennél jobb társaságot találsz magadnak másfelé....
pfúj,de gáz ...nálatok a cigányzene a menő???Undorítóóóóóóóóó!!!
heee ezt én írtam...vagyis mintha én írtam volna csak én metált hallgatok. öld meg aki kötözködik ha téll olyan. tanácsom: nyíltan ne hallgass zenét ne arról beszéljetek stb.
az unokám is metált hallgat (persze nem emiatt az más sztori fent is van gyk-n) volt 3 'az osztály kemény gyereke' ink előbb nézd meg ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
azóta szinte mindenki tiszteli amióta verekedett. nem a zenestílus a fő dolog hanem a hozzá állásod. én is ha bunkók velem akkor én f.sz vagyok velük, ha rendesek akkor én is az vagyok. szóval barátkozz csak ne a zenestílusotokról beszéljetek. ha hülyén írtam le szólj megmagyarázom a nem értett részt
Kössz szépen mindenkinek.:)
Már odáig fajult hogy magán tanuló lettem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!