Ettől rossz embernek számítok?
Figyelt kérdés
Szeretek a barátommal ölelkezni és csókolózni a nővérem előtt mert tudom, hogy neki nem valószínű, hogy lesz barátja mert elég csúnya szegény és látom, hogy amikor meglát minket akkor szomorú lesz. :)2013. júl. 2. 20:29
21/27 anonim válasza:
Ilyen egy tipikus szarkavaró hülye p*csa.
22/27 LeftBehind válasza:
Éééééés megint meghalt bennem valami.....
23/27 anonim válasza:
Na ne csináljátok már, a vak is látja, h kamu kérdés. xdd
Főleg, hogy itt tolja a smiley-ait.
Az elején még én is azt hittem, h van ilyen barom a földön, és 2 világ omlott össze bennem. Aztán itt megint betolta a vigyori-pofit...
Na jó én röhögőgörcsöt kaptam, kész, vége. x'DD
24/27 anonim válasza:
Te vagy csálád feket bárnya. ügy? Ilyet kerlek ne csinálj. Mert lehet hogy fordul a kocka. Szegen növered.
25/27 anonim válasza:
Te még menthető vagy. Én körbehugyoztam Pécsett a Dzsámit. Na arra tényleg nincs mentség. ;)
26/27 anonim válasza:
ez nagyon szánalmas...szörnyű ember lehetsz, remélem rövid és gyötrelmes életed lesz :)
27/27 anonim válasza:
Istenem, mennyi unatkozó ember van mostanság...kamu gyanús, nagyon is...ez esetben: HAHAHA, hát ez nagyon jó volt, de most már kezdj el élni.
Ha viszont nem és tényleg komolyan gondoltad...akkor ezennel szeretnék gratulálni, ugyanis pár napon belül koronát fogsz kapni és hozzá egy elismervényt, melyben megkapod a Minden K#rvák Királynője címet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!