Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Egyszerűen nem...

Mit tegyek? Egyszerűen nem értem minek élni, mindenki lenéz elhanyagol stb. Szörnyű ez. Mit tegyek? Vga yhogyan próbáljam megölni magam, mert ahhoz sincs bátorságom?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 22:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 15. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:

vatera nem veterán xd

[link]

2009. okt. 15. 23:17
 13/17 anonim ***** válasza:

vatera használt áruk

lehet eladni és venni

2009. okt. 15. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Átérzem, de 14 éves korban még nem is akkora gond, hogy nem találod erre a választ, majd megleled később. Ha nem, akkor már úgyis mind1 lesz. Keress magadnak egy célt, hobbyt, időtöltést, majd egy barátot, férjet, élettársat, munkát, stb. Majd eltellik az egész életed és talán mondhatod, nem is volt annyira rossz.
2009. okt. 16. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom segít-e valamit, de elmondanám én is így éreztem 14 évesen... megpróbálkoztam az öngyilkossággal is kétszer, de örülök hogy nem sikerült, mert most 25 vagyok és rengeteg jó dolog történt velem azóta. Rájöttem hogy minden csak rajtam múlik, te is változtathatsz az unalmas életeden, de neked kell rájönnöd hogyan, mert más nem tudhatja hogy téged mi tehetne boldoggá. Az meg hogy lenéznek mások... kit érdekel? Van rá okuk? Ha nincs akkor velük van a baj nem veled. Ezzel nem kell foglalkozni.
2009. okt. 16. 08:47
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor a bevett megoldás az, hogy elkezdesz mások nyomorúságán röhögni. Járj fel napiszarra, puruttyára, dugj ötszázast a csövi orra alá az aluljáróban, és közöld vele, "Akkor van pénz, ha megfürdesz." Akármit kérdeznek tőled, feleld azt: "Nincs apróm." Ha gyűjtést vagy petíciót íratnak alá veled, írd alá, mint Bajnai Gordon. A greenpeaces 3,14csáknak meg mondd meg, hogy ha olyan nagyon jön a globális felmelegedés, lehet menni Szibériába, ott rengeteg a hely. Mindjárt jobb lesz a napod, én is így csinálom :) Falun már rosszabb a helyzet, de még mindig lehetsz szenvedélybeteg.
2009. okt. 19. 22:39
 17/17 jonatán11 válasza:
én 11 éves koromban terveztem hogy öngyilkos leszek,de rájöttem hogy az életnek van lényege.család,munka,pénz,barátok,boldogság
2014. máj. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!