Nem úgy lenne logikus, hogy akkor feküdjek le, amikor álmos vagyok?
Még nézném a Dextert, de anyukám mondja, hogy kapok még fél órát és utána le kell feküdnöm.
Dehát nyár van !!! Mi a francért? Nem kell korán kelnem meg semmi, le se kell mennem a városba, akkor miért ne lehetnék még fent amíg én jónak látom?
Valamit írjatok, aztán megmutatom majd anyámnak a válaszaitokat. 15/F
Így az én véleményem szerint egészségtelen(nézd a dátumot, mikor írok..), mivel az ember nappali üzemmódra van tervezve, és ha délig punnyadsz az ágyba, mennyi időd van hátra a napból? (amíg süt)
Korán kelsz, több időd marad.
Anyukád figyelmébe ajánlanám , hogy a Dextert se nézhesd hiszen csak 15 éves vagy. Ágyban van a helyed ilyenkor nem gyilkolásról szóló sorozatot nézni.
Gyermeke érdekében cselekedjen és ne kapassa el.. később kezelhetetlen lesz.
Ha el tudsz aludni akkor aludj korábban. Ha nehezen tudsz elaludni akkor legyél fent tovább.
Én évek óta az alvással küzdök, szerencsére a szüleim felfogják, hogy egyszerűen nem tudok korábban elaludni. Viszont baromira örülök, ha véletlenül korábban vagyok álmos (korábban az hajnali 2-3 nálam...). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy örülj amíg tudsz aludni egyáltalán, a teljesen felborult alvási ritmus nem buli, hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!