Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van ennek valami értelmes,...

Van ennek valami értelmes, logikus magyarázata?

Figyelt kérdés

Akinek a nevében benne van az "s" betű, az az ember nekem legtöbbször különösen szimpatikus (csak két kivétel van) és nem tudom, hogy ezt meg lehet-e magyarázni valamivel, vagy csak simán tetszik ez a betű?

Lehet, hogy hülyeség, de szerintem valami oka csak kell, hogy legyen...

2010. aug. 10. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
A nevemben "cs" betű van. Az is számít?
2010. aug. 10. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy valamilyen kedves szóra asszociál az S. Pl. selymes, síma, ...de az is lehet, hogy valamilyen régi "nyelvemlék", eszedbe juttat valami régen megélt segítség adást, vagy kapást.
2010. aug. 10. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

gyerekkorodban nem volt valaki akinek a neve s betűvel kezdődött és már nincs jelen az életedben ? lehet akár háziállat név is , az is lehet hogy már nem emlékszel rá , kérdezz rá szüleidnél szerintem.

esetleg gyermekkori első szerelem stb sok minden lehet de én ilyenekre gondolnék

2010. aug. 11. 00:26
 4/4 A kérdező kommentje:

A "cs" is számít, bár az nem annyira.

Hát valami asszociáció lehet a dologban... Ha nem is konkrétan, hanem inkább érzelmi szinten, meg tudat alatt... nagyjából.

Van egy rokon aki olyan, mintha a testvérem lenne, és S-el kezdődik a neve; az első kutyánk meg Bundás volt, ott is van "s"... És az első fiú aki megtetszett, na az ő nevében duplán is ott volt az "s". Így végül is minden egyszerre...

Köszönöm a válaszokat. :)

2010. aug. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!