Van ennek valami értelmes, logikus magyarázata?
Akinek a nevében benne van az "s" betű, az az ember nekem legtöbbször különösen szimpatikus (csak két kivétel van) és nem tudom, hogy ezt meg lehet-e magyarázni valamivel, vagy csak simán tetszik ez a betű?
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem valami oka csak kell, hogy legyen...
gyerekkorodban nem volt valaki akinek a neve s betűvel kezdődött és már nincs jelen az életedben ? lehet akár háziállat név is , az is lehet hogy már nem emlékszel rá , kérdezz rá szüleidnél szerintem.
esetleg gyermekkori első szerelem stb sok minden lehet de én ilyenekre gondolnék
A "cs" is számít, bár az nem annyira.
Hát valami asszociáció lehet a dologban... Ha nem is konkrétan, hanem inkább érzelmi szinten, meg tudat alatt... nagyjából.
Van egy rokon aki olyan, mintha a testvérem lenne, és S-el kezdődik a neve; az első kutyánk meg Bundás volt, ott is van "s"... És az első fiú aki megtetszett, na az ő nevében duplán is ott volt az "s". Így végül is minden egyszerre...
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!