Normális, hogy szerelmes vagyok Csernobilba, és Pripyatba, a halott városba? Mindenáron el szeretnék oda jutni, akár minden évben, ha tehetném. Akár oda is költöznék, ha lehetne. Ez baj?
Mai napig kb. 2000 fős lakosa van Csernobilnak. ATM, 3g mobilhálózat, forgalmas főutca.
Saját szememmel láttam.
Az erőmű előtt dekkoltunk vagy fél órát, és nem volt fémes íz ;)
A Stalker (1979) című filmet ott forgatták, azt nézegesd.
Olvasd el a novellát is, amiből csinálták: Sztrugackij: Piknik az árokparton.
Szerintem ezzel kielégülne és egyúttal kimerülne az odaköltözési vágyad.
https://www.youtube.com/watch?v=JYEfJhkPK7o&index=2&list=PLD..
Én is így vagyok vele, nem csak Pripyat érdekel, minden ami a 80-90 es éveket tükrözi, autók,rádiók,tv-k !
Egyszer minden féle képpen ki szeretnék jutni de még csak 14 éves vagyok (Nyáron leszek 15) és innen még 4 év :(
A lényeg hogy ez nem rontja el a kedvem, türelmesen várok a lehetőségre, de egy biztos az ez iránti érdekeltségem nem fog lankadni! Engem maga a reaktor nem nagyon érdekel, ha kimegyek sem azért fogok! Engem Pripyat érdekel , az ott lévő autók, és az építészet, minap néztem egy túra tervet egy weboldalon és az úti tervben volt egy Pripyat-i vonat állomás és szó szerint gyönyörű már csak a kép is, az a vonat, ahhwww egyszerű kis kommunista vonat, egyszerűen csodálatos érzés belegondolni hogy egy nap azon emberek utaztak! Az utóbbi pár hónapban ezek a tárgyak/dolgok töltik be az életem! ( 14 éves vagyok életem sincs még :DD ) Teljesen normális amit érzel Csernobil/Pripyat iránt, énis ezt érzem Pripyat iránt, Csernobil pedig egy lakott város ezért nem köt le annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!