Miért sikerül valakinek könnyeben túltenni magát a rossz dolgokon, mint másoknak?
Figyelt kérdés
Ez akarat kérdése? Gondolok itt akár szakításra, vagy akár az élet más területein felbukkanó gondokra(pl. bukás, vagy hogy nem sikerül neki megkapni egy állást). Tényleg, bármire... Vannak ismerőseim, akik mindent pozitívan vesznek fel, vagy max szomorkodnak pár napot, aztán semmi bajuk. Én majdnem mindent tragikusan fogok fel, mindig mindenen stresszelek, sokszor enni nem bírok pl. vizsgák előtt, félek a kudarctól. Tudatosan lehet ezen javítani, vagy valaki egyszerűen ilyen személyiség? Esetleg ez a könnyelműség?2013. jún. 30. 22:38
1/2 anonim válasza:
Valakinél könnyelműség valakinél nem .
Akinél nem könnyelmű ,az azért erősebb mert már többször történt vele ilyen és ettől meg edződött.(ami nem öl meg az erősebbé tesz)
Vizsgák előtt miért félsz a kudarctól?Nem tanulsz rendesen?
Mert ha tanulsz rendesen akkor nincs mitől félned!
2/2 anonim válasza:
en eletem elso szakitasaba azt hidtem bele halok aztan jott a kovetkezo...az annyira nem viselt meg (mert az elsot szeretem meg mindig) bukas is volt de az mar tenyleg nem erdekelt amugy en is mindent tragikusan fogok fel meg ha most nem is ugy tudnik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!