Ha tudnád hogy pontosan mához 5 évre ezen a napon véget ér az életed, mit csinálnál másképp, mit tennél meg?
Figyelt kérdés
Egyáltalán élnéd máshogyan, milyen érzések vennének körül, főleg ahogy közeledik az idő. Csinálnál olyan dolgokat, amit eddig nem tettél?
Kérem értelmes emberek értelmes válaszokat adjanak, a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi. Valóban gondolkodj el rajta, mert nagyon jó kérdésnek szántam.
2009. okt. 14. 20:07
11/13 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy tutira kampec és nem csak egy vicc, akkor minden percemet a szerelmemmel tölteném, hogy legyen időnk elbúcsúzni.De lehet, hogy szakítanék vele, hogy ne kelljen vévig néznie, hogy meghalok.Nem tom!
Attól függ, hogy miben halnék meg, és hogy egyedül vagy többen halnánk meg pont akkor.
12/13 anonim válasza:
én is vennék fel 1 csomó hitelt. buliznék, kipróbálnék mindent ami kicsit is vonz. jah és elmennék valahová külföldre kiélni magam :D de jelenleg én is örülnék ha ez így lenne. nem kéne stresszelni semmin. csak ez a szarni bele érzés fogná el az embert mert úgyis tök8 mivel nemsoká meghalok. egyre jobban tetszik :D
13/13 anonim válasza:
Gondoskodnék róla, hogy soha ne felejtsenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!