Ha tudnád hogy pontosan mához 5 évre ezen a napon véget ér az életed, mit csinálnál másképp, mit tennél meg?
Egyáltalán élnéd máshogyan, milyen érzések vennének körül, főleg ahogy közeledik az idő. Csinálnál olyan dolgokat, amit eddig nem tettél?
Kérem értelmes emberek értelmes válaszokat adjanak, a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi. Valóban gondolkodj el rajta, mert nagyon jó kérdésnek szántam.
Ugy élnék mind eddig.
Már egyszer szembenéztem azzal, hogy meghalok azóta tőlem minden lehet az utolsó.
Hát attól függ:
-ha rossz passzban vok, akkor biztos elvárnám a környezetemtől, h bánjanak velem másképp, ne várjanak el tőlem semmit... szóval kivételezzenek velem.
- ha egyébként megpróbálnám a környezetem életeét jobbá tenni, amennyire tudom.
Utolsó válaszolónak: miért várnád azt a napot? annyira rossz az életed? Nem tudsz vmit tenni ellene? Hogy boldog vagy-e az elsősorban benned dől el.
Nem rólam szól ez itt, de nem! Úgy érzem már nem, és már pénzem sincs a terapeutákra.
Csak meghalni szeretnék, elég volt az állj fel, próbálkozz, lesz még jobb dumákból. Ennyi elég volt az életből, és szörnyű, hogy sem élni, sem meghalni nem vagyok képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!