Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha tudnád hogy pontosan mához...

Ha tudnád hogy pontosan mához 5 évre ezen a napon véget ér az életed, mit csinálnál másképp, mit tennél meg?

Figyelt kérdés

Egyáltalán élnéd máshogyan, milyen érzések vennének körül, főleg ahogy közeledik az idő. Csinálnál olyan dolgokat, amit eddig nem tettél?

Kérem értelmes emberek értelmes válaszokat adjanak, a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi. Valóban gondolkodj el rajta, mert nagyon jó kérdésnek szántam.

2009. okt. 14. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kipróbálnék mindent amit lehet(extrém sportok, gépes játékok)
2009. okt. 14. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Ugy élnék mind eddig.

Már egyszer szembenéztem azzal, hogy meghalok azóta tőlem minden lehet az utolsó.

2009. okt. 14. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon várnám azt a napot.
2009. okt. 14. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát attól függ:

-ha rossz passzban vok, akkor biztos elvárnám a környezetemtől, h bánjanak velem másképp, ne várjanak el tőlem semmit... szóval kivételezzenek velem.

- ha egyébként megpróbálnám a környezetem életeét jobbá tenni, amennyire tudom.

Utolsó válaszolónak: miért várnád azt a napot? annyira rossz az életed? Nem tudsz vmit tenni ellene? Hogy boldog vagy-e az elsősorban benned dől el.

2009. okt. 14. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem rólam szól ez itt, de nem! Úgy érzem már nem, és már pénzem sincs a terapeutákra.

Csak meghalni szeretnék, elég volt az állj fel, próbálkozz, lesz még jobb dumákból. Ennyi elég volt az életből, és szörnyű, hogy sem élni, sem meghalni nem vagyok képes.

2009. okt. 14. 21:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha tudnám, hogy pontosan mitől halok meg, akkor igyekeznék tenni róla, hogy ne legyen fájdalmas, stb, felkészülnék rá, amennyire lehet. Ha nem tudnám, akkor meg nem érdekel, legyen meglepetés:D Nem mondanám el senkinek, hogy mikor halok meg. Minek ezzel még másokat is stresszelni.. megváltoztatná az egész életünket. Úgyhogy inkább megtartanám magamnak. Végrendeletet azért biztos írnék. A hátralévő időben normálisan élném az életem, ahogy eddig, csak annyiban lenne más, hogy a rövidtávú céljaimat próbálnám megvalósítani, és újakat tűznék ki helyettük. A hosszútávúakat meg ugye hagynám a francba. (Mondjuk nem tudom ki garantálja, hogy biztosan esedékes a halálom 5 év múlva, nem lenne jó mégis túlélni, úgy hogy közben teljesen elszúrtam az egészet). Szereznék egy autót, ez most az egyik legfőbb célom. Kipróbálnék több extrém sportot. Barátnőmmel tölteném a lehető legtöbb időt. Na ő az, akinek biztos nem mondanám el, hogy mi vár rám. Az utolsó héten hülyíteném az embereket. Igazából nem változtatnám meg gyökeresen a hátralévő életemet.. A legvégén kivinnék az utcára egy jó kényelmes fotelt, napszemüveg fel, popcorn és kóla elő, aztán várnám, mi lesz.
2009. okt. 14. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindent kipróbálnék, amit életemben akartam volna, és utána szépen lassan várnék, amíg eljön az a nap.
2009. okt. 14. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is mindent kipróbálnék, amit akarnák. De jelen pillanatban én is nagyon várom azt a napot.
2009. okt. 14. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
5 év nekem elég. nagyon durván kiélném magam. hitelt is vennék fel, az ember ne spóroljon az utolsó napjain. :)
2009. okt. 15. 09:17
 10/13 anonim ***** válasza:
ááááá.... nem fair! 5 év múlva lennék 18! :S amúgy nem tudom. őőőőő.... gőzöm sincs hogy mit csinálnék!
2009. okt. 15. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!