Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha ennyire nem vágyok...

Baj, ha ennyire nem vágyok emberek közé?

Figyelt kérdés
Most lettem kollégista főiskolán. És nekem elég furcsa, hogy osztoni kell mindenen, és bár szertem a szobatársaimat, mert jó fejek, nekem néha már túl sok az ember. Szeretnék egy kicsit elvonulni, és egyedül lenni. Ezt meg is oldottam azzal, hogy eljárok kocogni. Viszont a másik nagy "gond", hogy én egyáltalán nem vágyom bulikba. Eddig két nagy partyn voltam, meg két kisebb buliban, és nekem ez bőven elég. A barátom ebben a városban lakik, és inkább találkozom vele, meg vagyok egy kicsit egyedül a szobámban, mint megyek el partyzni. És érzem, hogy egyre jobban néznek ki maguk közül az emberek a viselkedésem miatt. Nem illek bele a kolesz életbe. De mit csináljak? A barátom az első igazi párkapcsolatom, és rengeteg energiámat leköti az is. Kell a lelkemet is ápolni, és valahogyan fáradt vagyok ahhoz, hogy 4 órát készüljek egy buli kedvéért. Baj, hogy nem alkalmazkodok a többiekhez? Én nem húzom őket vissza, ők had menjenek, érezzék jól magukat, de nekem két hetente egy buli elég bőven.
2009. okt. 14. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Én is sokszor nem vágyok másra mint a magányra.
2009. okt. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!