Ha megtudnád, hogy egy héten belül atomháború lesz, mit tennél?
Nem tudom, hogy mit tennék és elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszolok. De ha egy nagyon hitelesen megkomponált történet érdekel, akkor javaslom, nézd meg a "Veszélyes jövő" című filmet. (eredeti cím: On the beach, a film 2000-ben készült) Kitalált történet ugyan, de szerintem nagyon jó film a témában.
Pontosan az emberiség végnapjait mutatja be, az utolsó hónapokat, heteket, napokat, perceket...
Én megépíteném a kémtársulatunk földalatti bázisát ami már készülőben van beton és acél falak ólommal körbevéve edzett vasat rá poliuretánhabbal körbevéve üveggyapot tégla hungarocell porcelán műanyag és a legfőbb sfdktglmatt100099865-ös anyag titkosított kinyomozhatatléan savas oldat amely megsziárdulva áthatolhatatlan mindez olyan nagyságú lenn hogy masx 6 embernek biztosítana életteret+ kaja+ innivaló +ruha hát kb mint egy nagyobb ház.persze mind ez a föld alatt.
többet sajna nem mondhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!