Ha megtudnad hogy meg 1 het van hatra az eletedbol, mit tennel?
Istennel nem keresném a kapcsolatot,megtalál ha akar.
Én inkább a családommal keresném a kapcsolatot.Elsimítanám a vitás ügyeimet,elbeszélgetnék a gyerekeimmel.
És ami a legfontosabb én leveleket írnék nekik különböző alkalmakra.Pl:ballagásra,diplomaosztóra,házasságkötésre,ha gyerekük születik.Szerintem így éreznék,hogy életük fontos pillanataiban velük vagyok lélekben,ha testben már nem is.
Ja és mindenképp otthon szeretnék meghalni a saját ágyamban a szeretteim között,méltósággal./ha választhatok/
Hát először is végrendeleet írnék, és elbúcsúznék a családtól, egyúttal megrendelném a fejfámat is, úgyis mindíg én akartam kiválasztani:) Aztán kivenném a bankból a megtakarított pénzem, és szórakoznék egy kicsit a maradék időben.
Istennel nem keresném a kapcsolatot, mivel elvi okokból nem követem a keresztény hitet.
Először is megmondanám valakinek, aki még nem tud róla, hogy szeretem...
Istennel meg amúgy is jóban vagyunk :)
Én igyexem úgy élni, hogy ne legyen olyan, amit nem tettem meg...nyilván nem lehet mindent megcsinálni...
De igyexem úgy lezárni egy napot, hogy nincsenek vitáim, haragosaim, mindennap elmondom a fontos embereknek, hogy számítanak nekem, akit szeretek, minden nap elmondom neki, hogy szeretem.
Így talán csak a végrendelet megírása maradna, ha ez lenne a helyzet. Sosem tudhatjuk, hogy mi történik aznap vagy másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!