Ha megtudnád, hogy meghatározott időn belül meg fogsz halni, mit tennél?
Személyes vélemény és egyénileg alkotott kép is érdekelne az emberi társadalomra való általánosításképp. :-)
Nincsen tudomásomban ilyesmi magamról, viszont felmerült bennem a kérdés hogy "általánosan" hogyan reagálnának rá az emberek.
elkölteném az összes pénzemet(persze beosztva)addig az időpontig
Ha egy nap lenne hátra, az lenne a legvagányabb nap egész életemben
Rendezném az emberi kapcsolataimat. Elmondanám a gyülemlő fájdalmakat amit más okozott, megköszönném a sok jót amit kaptam.
Megcsinálnám azokat a dolgokat amit terveztem. Utaznék, jókat ennék, innék, sokat lennék azokkal akiket szeretek.
Nem biztos h elárulnám nekik mi van velem... az megkeserítene mindent. Csak az lebegne a szemük előtt h nemsokára vége.
Am sztem írnék egy listát mint a Bakancslistában hasonló őrültségekkel! :)
Semmiképp nem tudnám ugyanúgy folytatni az életem...
mindenkit felhívnék, és megmondanám nekik hogy miért voltam ilyen velük, mit érzek irántuk, harag, düh,gyűlölet,szeretet.
A szerelmemet hagynám utoljára,és megmondanám neki, hogy attól hogy megcsalt,(amit tegnap tudtam meg)én még nagyon szeretem, és a másvilágon se gyűlölettel fogok rá gondolni, hanem hogy egy gyönyörű másfél év volt.
Elkölteném az összes megtakarított pénzemet..minden olyan dologra amit életemben szerettem volna.
Elutaznék olyan helyekre ahova szerettem volna eljutni,és természetesen nem utolsó sorban elköszönnék a barátaimtól,a legjobb barátnőmtől,a családomtól és a szerelmemtől..
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!