Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szokhatnék le az...

Hogyan szokhatnék le az internetezésről? Éjszakánként netezek tönkretszi az életem mivel 12- q kor kelek kivagyok csaldi életem minden

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 21:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Semmit netezek nem birok leszokni rola. Itt vagyok a gyakorin irok ki kerdeseket meg valaszolgatok meg midenfelet böngészek ami eszembe jut. De nem jo ez igy le kene szoknom de nem megy kikapcsolom a netet de csak forgolodom es ujra be kell kapcsolnom kb hajnali 4 ig ez megy
2013. jún. 24. 22:22
 12/27 anonim ***** válasza:
Drasztikus leszek: szuneteltesd a netet egy honapig. Es utana problad meg ujra. Ha nem sikerul, akkor pszichologus.
2013. jún. 24. 22:28
 13/27 anonim ***** válasza:
Fogsz egy ollót és elvágod a netkábelt.
2013. jún. 24. 22:40
 14/27 A kérdező kommentje:
Mar probaltam hogy felmondtam. Majd belehaltam. Komolyan aztan a teraszon ültem a szomszed szallo ingyen wifijének kódjat fejtegettem.
2013. jún. 24. 22:49
 15/27 anonim ***** válasza:
Akkor viszont pszichologushoz kell fordulnod, mert ez mar szenvedelybetegseg nalad.
2013. jún. 24. 22:53
 16/27 anonim válasza:
Én egy olyan géppel kísérletezek ép ami felveszi a harcot a függőségekkel szemben. Alkohollal és cigivel vettem észre a hatását. A drog ellen való használata lehet a főnyeremény. Viszont a fejlesztéséhez jól jönne a tesztelése egy enyhébb függőséggel. Pl. a netfüggőség ilyen baráti enyhe függőség. Nincs vegyi vagy egyéb gazdasági támogatottsága mint a többi függőségnek.
2013. jún. 24. 22:55
 17/27 A kérdező kommentje:
Mások is vannak így amugy? Most is aludnaom kéne aztán tessk. Elhatároztam hogy 11 kor befejezem de majd 12 kor de ha csak forgolodom akkor mit tegyek??
2013. jún. 24. 23:29
 18/27 anonim ***** válasza:

"Mar probaltam hogy felmondtam. Majd belehaltam."

Majd ne felejtsd el bevezettetni a netet...

...a kriptába.

Azután éjjelente nem kísérteni fogsz, hanem internetezni.

2013. jún. 24. 23:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Mindjárt éjfél nem tudom mit tegyek
2013. jún. 24. 23:57
 20/27 anonim válasza:
ne haragudj, de megkérdezhetem egyébként hány éves vagy ?!
2013. jún. 24. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!