Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet hogy Facebook...

Hogy lehet hogy Facebook nélkül boldogabb az életem?

Figyelt kérdés

Amíg volt, kb óránként felmentem, és örültem, hogy huhh de jó, mindnekivel tudok chatelni az ismerőseim közül, mindent megtudok, hol lesz buli, ki hovaí megy, mit szeret csinálni...

És amióta nem használom, sokkal jobban érzem magam. 2 hónapja nem mentem fel rá, és esküszöm jobb érzés.

Mégis mitől van ez?

Előtte az volt a tök jó, hogy volt ez az oldal, ahol tudtam midnenkiről sok mindent, meg tudtam a kapcsolatot tartani.

Most meg örülök, hogy nem megyek fel...

2013. jún. 22. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nincs facebookom mégis teljes életet élek.Nem is kell Facebook profil.

Nem virtuálisan kell kapcsolatot tartani a közeli barátokkal hanem a való életben.

2013. jún. 22. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Mert egy gusztustalan oldal. Egy rossz szokás állandóan ezt a facebookot használni. És kinek nem öröm ha egy rossz szokásról leszokik? :)

Én kénytelen vagyok használni, mert amióta nincs MSN, Skypeot senki nem használja, a személyes találkozó meg már tabutéma lett, ezért csak ott tudok az ismerőseimmel beszélgetni. Meg nem árt, ha tudom, hogy van valami fontos esemény. De hogy én ott nekiálljak állatkás játékokkal játszani, bökdösődjek, meg minden baromság..

19/f

2013. jún. 22. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Úgy, hogy antiszociális vagy.
2013. jún. 22. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Te mindenhogy boldog vagy. Fészbúkkal is, anélkül is.

Tök jó.

2013. jún. 22. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Az,hogy megtudsz sok mindent a facebookon egyes emberekről az szerintem nem is biztos..

Sokan irkálnak ki olyanokat,hogy " egy jó koktélozás a macskám társaságában fú de baromi jól érzem magam" és feltölt egy képet a koktéljáról meg a kis cirmosáról.. aztán a macskát elengedi,az elmegy szarni és a koktélja is csak ott áll..de ő hú de jól érzi magát..

Meg mikor kiírják,hogy "húú,de állat ez a buli" ..Ha olyan szuper az a buli,akkor minek megy fel a facebookra ott poszotolgatni?

Én ,ha jól érzem magam egy buliban,tuti ,hogy nem nyúlok a telefonomhoz,hanem az ottani barátaimmal cseverészek..:)

Én sem használom már vagy egy éve..hetente egyszer felmegyek,mert a tanáraim van,hogy kiírnak valamit a csoportunkba,ami fontos és a sulival kapcsolatos..de amúgy nem használom.De így sokkal jobb.Döbbenetes,hogy mennyi ideje marad az embernek,ha nem a facebookon tölti el a drága idejét:D..

2013. jún. 22. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Amígy körülötted mindenki használja, addig szerintem nem lehet így semmi sem a régi. Anno milyen jó volt, mikor délután a haverokkal kimozdultunk beszélni, ma meg már elég pár szót ejteni az ismerőseiddel neten, és ameddig az ő hozzáállásuk nem változik, addig te hiába változol meg.
2013. jún. 22. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Trendi lett szidni a fb-t?Nem ettől leszel nagyember.Nem csak pletykálkodásra jó az az oldal.
2013. jún. 22. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mert sokszor "muszájnak" érezted, hogy fölmenj, hogy esetleg óránként megnézd az üzeneteidet, és úgy érezted, hogy oda vagy kötve a géphez. Most pedig nem érdekel, szóval nem nézed meg, és ahelyett tudsz valami felüdülést nyújtó tevékenyéget csinálni:)
2013. jún. 22. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Senki nem kötelez a használatára.

Én is van, hogy nem megyek fel, mert nincs kedvem.

Ha van kedvem és felmegyek, akkor azt is vállalom.

Jól kell megválogatni az ismerősöket és azokat a csoportokat, amiknek tagja vagy.

Ha jól válogatsz, jól választod ki, hogy kiket tiltasz le az üzenőfalról és kit nem, akkor egész kellemes lesz az összhatás.

Nem kell mindenkitől minden szemetet fogadni. (Én is allergiás vagyok az idézetek és egyéb frusztráló és kiszolgáltatottságot hirdető megosztásokra. Ráadásul a FB nem online segélyvonal és nem is politikai fórum. De ehhez szelektálni kell tudni.)

2013. jún. 22. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Na itt kezdődik a baj. Hogy, ha eldobjuk a sok ránk erőltetett szemetet, azután még mi csodálkozunk, hogy jobban érezzük magunkat.

Próbáld ki, hogy lecseréled az okostelefonod egy régi telcsire, ami csak telefonálásra való (mivel valójában másra úgysem használod), kidobod a tv-t, és kikötteted a kábeltévét. Nem spar meg auchan meg tesco a sok személytelen, boldogtalan, búvalbaszott ember közé, hanem a kis közértbe, ahol beszélgetni is tudsz egy kicsit az eladóval. Menj ki a Margit szigetre mp3 lejátszó, telefon és minden egyéb kütyü nélkül. Olvass pár régi könyvet. Rajzolj amit akarsz. Vedd fel a kapcsolatot egy rég elfeledett baráttal és személyesen találkozz vele. Menj könyvtárba. Meditálj. Gondolkozz az élet lényegén. Mond, hogy egészségedre egy vadidegen hapcizó embernek. Mosolyogj. Ne higgy a reklámoknak.

2013. jún. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!