Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vittem semmire. Mi legyen?

Nem vittem semmire. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nagy bajban vagyok :/. Sajnos buta gyereknek születtem aki sosem törődött az iskolával. Rossz dolgokat csináltam és így nőttem fel. Buta és rossz tiniként. Most 22 évesen ott tartok, hogy sehol sem tartok... Lapátosként dolgozom, nincsenek barátaim, semmilyen magamnak való hobbit nem találtam. Azért dolgozom, hogy legyen mit ennem... Levelezőn leraktam egy Bsc diplomát, szeptemberben megyek beiratkozni a másoddiplomás képzésre. Azt hittem majd a tanulás irányt mutat de semmit nem érek ott sem ha azt vesszük, hogy sosem nyertem tanulmányi díjakat, nem voltam sehol sem a legjobb vagy legalább kicsit jobb mint az átlag.

Ha a tanulásban valamint az emberi kapcsolatokban sem találtam menekvést akkor mit kellene tennem, hogy megváltozzon az életem?

2013. jún. 20. 20:03
 1/2 anonim válasza:

Miért menekvést akarsz találni? Ne feltétlen a társadalom által elfogadott normákban mérd az életet és ne is az értelmét keresd. Tanulás nem mutat utat, ha így lenne akkor 12 év tanulás után (érettségi) az embernek tudnia kéne mindent.

Csináld amit szeretsz, miért nem mész külföldre?

Szerezz tapasztalatot.

2013. jún. 20. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ehhez képest a hosszú írásodban összesen talán 2 hiba van.

Fényévekkel vagy jobb az itteni átlagnál... gyanús, hogy kamu az egész írás.

Amúgy pedig nézd meg, hogy milyen szakmunkásra van kereslet, aztán tanuld ki.

2013. jún. 21. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!