Sims 3-mal játszottam, és egyszer csak megfagyott az emberem. Nem mozdul, nem reagál semmire. Próbáltam megvárni azt, hogy teljesen álmos legyen és összeessen, de az sem jött be. Mit tegyek? Nektek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 16:22
1/3 anonim válasza:
De csak az ember fagyott le , vagy az egész játék? Nem lehet hogy nem elég erős a géped a sims- 3 ra? És az nem lehet hogy nagyon sok dolgot, munkát akartál neki adni és ezt nem bírta?! Vagy lehet hogy már nagyon nagyon fáradt volt és ezért nem csinált semmit. Nekem is volt ilyen a sims 2 , akkor nagyon szarul volt az emberem !
2/3 anonim válasza:
Nekem is csinált párszor ilyet, lépj a városszerkesztőbe, költöztesd el máshova, aztán vissza, mentsd el, és mikor visszalépsz jó lesz.
3/3 anonim válasza:
Nekem is pont ugyan ez volt amikor kinába utaztam. Nem a játék fagy le hanem a sim és az az opció amit adtam neki ott fent lefagyott nem tudtam ki x-elni. Kiabált h éhes álmos de nem mozdult. Elájulni sem tudott. Megkellett várnom míg le nem járt az utazás :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!