Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor telefonba beszélek...

Mikor telefonba beszélek valakivel (idegennel legfőképp) miért van olyan balkuki hangom?

Figyelt kérdés

tiszta idegesítő, ezért nem is szeretek beszélni, mert megszólalok, és úgy megszégyenülök magam előtt

:\

2013. jún. 19. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
A frekvenciaátfogása szűkebb, mint a hallható hangtartomány.
2013. jún. 19. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
vicces vagy
2013. jún. 19. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én magától a telefonálástól "tartok", mármint sokkal jobban szeretem ha élőben vagy esetleg sms-ben intézzük a dolgokat. Kicsit olyan érzésem van, minths magamban beszélnék, és ez zavar. Másrészről állítólag vicces hangom van telefonban és rendszerint kiröhögnek, így ez se segít sokat a helyzeten :DD
2013. jún. 19. 15:49
 4/6 A kérdező kommentje:
én is inkább sms vagy élőbe..:D
2013. jún. 19. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Mi vicceset írtam. Számszerűen nem tudom, de 20 Hz-től 20 000 Hz-ig tart. A régi vonalas telefonok kb. 900 Hz-ig vitték át a hangot (erősen torzított).

A mai okostelefonoknak nyilván sokkal szélesebb hangátvitele, de biztos, hogy nem a teljes hallható hangtartomány. A mikrofont sem lehet a végtelenségig miniatürizálni. A kevésbé szerencsés modelleknél maga a telo doboza is torzít.

2013. jún. 19. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem telefonon intézni az ügyeket.

Talán azért is,mert már keveredtem pár kellemetlen szituációba a telefonálás miatt...

Például még mikor 5.-es voltam és hiányoztam a suliból,az egyik fiú osztálytársamat hívtam fel telefonon a lecke miatt.

És mivel akkor még a drága Ferikének nem mutálódott a hangja,olyan kis gatyamadzag hangja volt és mikor felvette a Feri a telefont ,én kértem az "anyukáját,hogy legyen szíves oda adni nekem a Ferit" :D

És ugyan ez fordítva...Az anyukája ment a készülékhez, én meg "Szia Feri,meg tudnád adni a leckét?" szöveggel köszöntem neki..mire jött a válasz,hogy" Ja,aha értem..akkor adom a Ferit" :D

Kellemetlen dolog ez a telefonálás..meg ez a mutálás,ugye fiúk?:D xd

/L

2013. jún. 19. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!