Mikor telefonba beszélek valakivel (idegennel legfőképp) miért van olyan balkuki hangom?
tiszta idegesítő, ezért nem is szeretek beszélni, mert megszólalok, és úgy megszégyenülök magam előtt
:\
Első vagyok. Mi vicceset írtam. Számszerűen nem tudom, de 20 Hz-től 20 000 Hz-ig tart. A régi vonalas telefonok kb. 900 Hz-ig vitték át a hangot (erősen torzított).
A mai okostelefonoknak nyilván sokkal szélesebb hangátvitele, de biztos, hogy nem a teljes hallható hangtartomány. A mikrofont sem lehet a végtelenségig miniatürizálni. A kevésbé szerencsés modelleknél maga a telo doboza is torzít.
Én sem szeretem telefonon intézni az ügyeket.
Talán azért is,mert már keveredtem pár kellemetlen szituációba a telefonálás miatt...
Például még mikor 5.-es voltam és hiányoztam a suliból,az egyik fiú osztálytársamat hívtam fel telefonon a lecke miatt.
És mivel akkor még a drága Ferikének nem mutálódott a hangja,olyan kis gatyamadzag hangja volt és mikor felvette a Feri a telefont ,én kértem az "anyukáját,hogy legyen szíves oda adni nekem a Ferit" :D
És ugyan ez fordítva...Az anyukája ment a készülékhez, én meg "Szia Feri,meg tudnád adni a leckét?" szöveggel köszöntem neki..mire jött a válasz,hogy" Ja,aha értem..akkor adom a Ferit" :D
Kellemetlen dolog ez a telefonálás..meg ez a mutálás,ugye fiúk?:D xd
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!