Hogy hívják ezt a szexuális hovatartozást?
Nem vagyok meleg, biszex, heteró, panszex, metroszex, zoofil, vagy bármi egyéb, se magamat nem szeretem, hanem így egyeltalán senkit...
nem az van, hogy nem tudok valakivel egy kapcsolatot teremteni, vagy senkit se kívánnék, hanem egyszerűen semmi...
Nem vagyok emiatt szomorú, nem hiányzik senki, egyszerűen bele vagyok törődve abba, hogy egyedül halok meg,
ez jelent valamit?
(ui: nem kérem a trollokat, hogy forever alone, meg csak szingli, ha nincs olyan válaszod, ami nem paraszt, akkor le se írd)
Aszexualitás, de elméletileg az aszexualitás aránya 1% és ennél kevesebb, tehát valójában kevés olyan személy van, aki ténylegesen aszexuális. Viszont gyakoriak azok a személyek, akik aszexuálisnak tartják magukat, de a háttérben valójában más lelki okok vannak.
Például azok, akik valamilyen negatív szexuális eseményen mentek át és nem kívánják már a szexet, őket nem tekintik aszexuálisnak.
Hasonlóképpen, ha valaki inkább tudat alatti meggyőződések miatt fojtja el magában a szexuális vágyat, azt sem tekintik aszexuálisnak.
habár átgondoltam a dolgot, annyira nem is aszexuális,
szimplán nem akarok kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!