Honann tudom megálapítani, hogy egy masszőr tapiz és nem maszíroz? /L
Erzed az erintesen.
En a fodraszomon is ereztem amikor nem azert turt bele a hajamba hogy megnezze milyen allapotban van hanem elvezetbol.
En erzem az ilyet.
Olelesen is. Lehet megprobalja beadni hogy barati oleles, de erzem a fogadasan hogy nem az...
pff!! nekem egyszer megmasszírozta a melleimet!!! :O és én nem tudtam h ez beletartozik e mert akkor jártam ott elsősszőr és testmasszázsom se volt még addig. utólag visszagondolva gáz.. de ott és akkor hazudnék ha azt mondanám nem esett jól az egész amit csinált..
namindegy :)
A masszázsban ezek a fogások váltják egymást: simítás, dörzsölés, gyúrás, levezető simítások (esetleg a végén rezegtetés, bár ez ritka). Ha végig csak simogat, akkor gyanús, mert erősebb fogásoknak is KELL lenniük a masszázsban. Ugyanis a masszázsban a lazító és frissítő, tonizáló fogások váltakoznak.
Amúgy lehetséges mell masszázs teljes testmasszírozásnál, de ekkor a mellizmot kezeljük, tehát a kulcscsont alatti részt. De nem minden masszőr kezeli a mellizmot, és nem minden páciens kéri, mert ha nem jól csinálják, akkor igenis fájdalmas lehet, pláne elsőre, amikor az ember még sosem tapasztalta, egyáltalán milyen az, ha masszírozzák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!