Felnőtt korunkig változhat a hangunk?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és elég hamisan énekelek,de sokáig az volt az álmom,hogy énekes legyek.Szeretek is énekelni,de nem ilyen hanggal,és tudom,hogy nem nagyon tudok rajta változtatni,csak annyit szeretnék tudni,hogy felnőtt korunkig változhat e az énekes hangunk?
14/L
2009. okt. 11. 14:09
1/5 anonim válasza:
hát járj el énektanárhoz,gyakorolj sokat,majd megmondja,mit tud kihozni belőled
nem akarlak elkeseríteni,de ha elég hamisan énekelsz,az adottság,persze lehet rajta javítani,de olyan soha nem lesz,mint annak,aki már kicsi korától szépen énekel!
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,nem is élem bele magamat,de azért annyira nem nagy,és végleges álmom,hogy énektanárhoz járjak el!:P Csak a változásra voltam kíváncsi!:P
2009. okt. 11. 14:33
3/5 anonim válasza:
Változhat! Úgy egy évvel ezelőtt még borzalmas, mély énekhangom volt, viszont mostanában már egész kellemes, már karaokezni is merek társaságban. :) 13/L
4/5 anonim válasza:
Nekem sem hallásom, sem érzékem nem volt a zenéhez, aztán elkezdtem hegedülni, az nagyon sokat javított a hallásomon, most meg magánénekre járok és ez is sokat segít. Mostmár elviselhető a hangom. Menj el énektanárhoz! Én szeretem, mondjuk néha nagyon nehéz, meg sokszor elkeserítő, de ne add fel. De ha 14 éves vagy, akkor még ne, majd 15-16 éves korod körül. :) Ezért most fel fogtok pontozni... basszus.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 17:03!
Te 13 éves vagy?Hát eddig nekem kislányos,éles hangom volt,mostanra,14 éves koromra már mélyebb.De ennél tovább már nem élesedhet?Ez érdekes,hogy te már ennyi idősen jól énekelsz!:P Karaokizni is jársz?WoW! Grat!:P
2009. okt. 11. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!