Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudjam meg, hogy miért...

Hogy tudjam meg, hogy miért utálnak a táncostársaim?

Figyelt kérdés

Körülbelül fél éve járok táncra, moderntánc, asszem 15 lány alkotja a mi csoportunkat. És a többiek valamiért megutáltak, vagyis askon kérdezte az egyik lány a másikat, hogy kit nem bír a táncostársai közül, és engem írt oda, pedig én annak a lánynak sosem ártottam semmit. Egyik táncostársamat sem bántottam meg még soha, soha semmi rosszat nem tettem velük, és mégis ilyenek. Most mit csináljak? Nem kérdezhetem meg tőlük szemtől szembe, hogy: miért utáltok? Mi legyen most? :s

13/L

2013. jún. 16. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezen kívül még volt valami?? Bunkók voltak veled, vagy nem szoltak hozzád, kerültek? ha csak erről az askról van szó akkor ne vedd komolyan egy nagy hülyeség az egész...Ott mindenkinek nagy a pofája de személyesen utána meg kussol....
2013. jún. 16. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Be kéne tiltani ezt az idióta ask-ot,mert én eddig hasznát még nem láttam sehol.Komolyan nem értem,miért használja minden kis tini,szerintem tiszta debil az az egész oldal.

A személyes kapcsolatok megölése...

Miét ne kérdezhetnéd meg amúgy,szemtől-szembe,hogy mi alapján nem bírnak téged?

Legyél bátor.Megenni nem fognak.

2013. jún. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!