Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem jól magam a bôrömben...

Nem érzem jól magam a bôrömben. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kb. 9 éves korom óta van ez az érzés és folyamatosan erôsödik. Emiatt nem tudok felszabadult lenni és nem tudom magamat adni. Mit lehet tenni ez ellen?

15L

2013. jún. 14. 12:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nálam a futás segített.DE ez nem mindenkinél fog beválni légyszíves irjál ki valami távpontot hogy miért lehet ez PL:csúnya,kissebségi kompplexus (csak példa lehet hogy egyik sem). 15/F
2013. jún. 14. 13:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya de van pár pattanásom. Ettôl is lehet. Meg nem nagyon tudok jól öltözni anyagi okok miatt. A hajam is eléggé katasztrófális... max. ezek lehetnek az okok.
2013. jún. 14. 13:18
 3/15 anonim ***** válasza:

A pattanások,a ruha,meg a frizura nem számít sokat ( szerintem) Ha vannak barátaid akik elfogadnak. Akikkel felszabadultabbnak érzed magad,akkor legyél velük többet. Ha meg pasit keresel akkor várj olyanra aki úgy szeret ahogy vagy.

Amúgy # 1/2 vagyok.

2013. jún. 14. 13:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezek nem számítanak sokat de minden ember jobban érzi magát ha jól néz ki. Én meg slampos vagyok. Elég rossz érzést kelt. Meg az önbizalom hiány is kínoz
2013. jún. 14. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
És mibe vagy önbizalom hiányos? Hátha tudunk segíteni.
2013. jún. 14. 13:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Röveden összefoglalva: mindenbe (külsô, belsô, tulajdonságok....)
2013. jún. 14. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Próbálj valami jó tulajdonságodból bátorságot-önbizalmat szerezni, csináld azt amihez értesz és szeretsz.Mondjuk ha szeretsz énekelni menj el korúsba.Sajnos nem ismerlek nem tudok így példákat írni.
2013. jún. 14. 15:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Szeretek sütni és jó is vagyok benne de nincsen sütônk és nem is lenne rá lézn, hogy akár egy sütit süssek.
2013. jún. 14. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Van valami még amibe jó vagy? Mondjuk sport.Valami olyanra gondoltam amibe meg tudnád mutatni a tehetségedet.
2013. jún. 14. 15:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Nincs. Kétbal kezes/lábas vagyok és koordinálatlan. Mindenhez pénz kell amibe jó vagyok. De csóró vagyok.
2013. jún. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!