Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez kezdjek ilyen idiótákkal...

Mihez kezdjek ilyen idiótákkal? Koptassam le?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy alapból elég magányos vagyok(többször is írtam ki emiatt kérdéseket), ami sokszor nem is lenne nagy gond, túlzottan nem is vágyom társaságra, inkább egy barátra. ha akadna is ilyen, általában félek, nem bizom eléggé. Na, de a kérdés lényege, hogy mit kezdjek olyan pasikkal, akiket (irántam nagyobb lelkesedésüknek köszönhetően) megkedvelek, de rendszerint úgy érzem, hogy hátsószándékaik vannak. Bár tartottam hozzájuk, de ilyenkor megutálom őket, főként a fura viszonyulásaikat, amiket nem értek, kissé rossz érzés is, amikor valami könnyelműkis nyálasbókot bevetnek, amiről nem tudom eldönteni, hogy ennyire "könnyűkiscafkának" néznek, vagy tényleg vannak ilyen "nemtörödöm" emberek? ilyenkor elég zavarbaejtő, amikor olyan természetes módon felvetik az ilyesmit, máskor meg barátiak, de ilyenkor kissé mindha megis lennének lepődve a közömbömön.
2013. jún. 10. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod :)

Mi nem nagyon ismerjük a körülményeket, de szerintem érdemes nekik adni egy esélyt... ha pedig ezt eljátsszák akkor ki velük!

2013. jún. 10. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:

tudom, nemis vártam, hogy most valaki döntsön helyettem:). Nem tudom, az, hogy eddig beszéltem velük az elég esély volt, és kiakasztó, amikor felhoznak nyomulos témákat, még ha tapintatosan is:))

Bár kissé félre is fogalmaztam azt hiszem, lényegében azt nem értem, hogy ennyire normális ez egy pasitól?:)) ha nem is létezik ilyen pasi-lány barátság, ilyenformában, nem értem:)).

és meg is sértődöm ilyenkor, így a barátságnak is löttek, amit bánnék, bár nem tudom azt sem, hogy normális, hogy igy kezelem az ilyen helyzeteket, és megsértődöm, gondolva hogy valami "r*bancnak néz"? talán más jobban fogadja az ilyesmit, és több barátja van:)).

2013. jún. 10. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki bókol neked, még nem gondol cafkának. Gondolj bele, ha jól nézel ki, jófej vagy és nincs pasid az azt jelenti, hogy tökéletes barátnőjelölt vagy. Próbál puhatolózni, megnézi, hogy reagálsz a bókokra és ha van valami pozitív visszajelzés akkor lép valamit.(a te esetedben nincs ilyen visszajelzés)
2013. jún. 10. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Pasi-lány barátság nem létezik :)
2013. jún. 10. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 igazad van, eddig nem így láttam, de mostmár értem:))

#4 létezik, főleg annak aki igényeli:)) az illetővel is sikerült finoman kitisztáznom a helyzetet, igy okés egy barátság.

2013. jún. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!