Mihez kezdjek ilyen idiótákkal? Koptassam le?
Ezt neked kell tudnod :)
Mi nem nagyon ismerjük a körülményeket, de szerintem érdemes nekik adni egy esélyt... ha pedig ezt eljátsszák akkor ki velük!
tudom, nemis vártam, hogy most valaki döntsön helyettem:). Nem tudom, az, hogy eddig beszéltem velük az elég esély volt, és kiakasztó, amikor felhoznak nyomulos témákat, még ha tapintatosan is:))
Bár kissé félre is fogalmaztam azt hiszem, lényegében azt nem értem, hogy ennyire normális ez egy pasitól?:)) ha nem is létezik ilyen pasi-lány barátság, ilyenformában, nem értem:)).
és meg is sértődöm ilyenkor, így a barátságnak is löttek, amit bánnék, bár nem tudom azt sem, hogy normális, hogy igy kezelem az ilyen helyzeteket, és megsértődöm, gondolva hogy valami "r*bancnak néz"? talán más jobban fogadja az ilyesmit, és több barátja van:)).
#3 igazad van, eddig nem így láttam, de mostmár értem:))
#4 létezik, főleg annak aki igényeli:)) az illetővel is sikerült finoman kitisztáznom a helyzetet, igy okés egy barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!