Milyen okai lehetnek annak, hogy nem akarok egyenlőre barátnőt?
Figyelt kérdés
Már magam is furcsának találom, hogy nem akarok barátnőt.
Vannak dolgok amit mondok amikor megkérdik, h miért nem akarok barátnőt de szerintem ezekkel a dolgokkal saját magam is csak becsapom..
Nem a saját nememhez vonzódom!
2013. jún. 9. 15:28
1/6 anonim válasza:
Magamból indulok ki, itthon azt hiszik homi vagyok, pedig félek a kötöttségtől, és a közös kasszától, sokkal jobban érzem magam egyedül, jobban haladok az életben
Félek attól is hogy nagyon megszeretnék valakit, és itt hagyna
Kb ezek lehetnek nálad is
20/F
2/6 anonim válasza:
még nem találkoztál olyan lánnyal, aki annyira megbabonázott volna, hogy azt érezd, ő kell nekem :) majd jön idővel, és akkor nem lesz kérdés, hogy akarod-e.
3/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg is van, de tudom, hogy előbb utóbb lesznek problémák ami lehet, hogy tönkre is teheti az életem.
2013. jún. 9. 15:54
4/6 anonim válasza:
19 évesen volt egy 2 hónapos kapcsolatom, azóta eltelt 5 év, de soha többet kapcsolat nővel (kivéve ha baráti, munkatársi - ha nyomulást látok kerülöm és pattintom)
Oka: Az a 2 hónap maga volt a pokol, még 1x nem kockáztatom hogy oda jussak.
5/6 anonim válasza:
utolsó, hogy te mit fogsz kapni a lányoktól, ha idetévednek...
6/6 anonim válasza:
Ne attól félj hogy mi lesz később, hanem örülj annak amit most meg tudsz szerezni. Ha nem vagy teljesen bolond akkor nem tudják olyannyira elcsavarni az eszed hogy komoly veszteséged legyen. Valakivel meg kéne próbálni valamit mert ha így folytatod a végén homár leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!