Tudnátok nekem összerakni egy gépet 50 ezer forintból? Amit játszásra kéne tudom ennyi pénzből gamer pc-t nem lehet összerakni, nem gond ha valami kicsit gyengébb pl a videokártya majd bővítem később egyenlőre csak cod4-ezni akarok
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 10:57
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
Igazság szerint nagyon gyenge teljesítményűt lehetne ház+táp kombóval összerakni ami nem ajánlatos, ha lenne rá mód hogy 60 000 forintig elmenj az árral már akkor is sokkal jobban járnál és gondolom gépösszeszerelés is lenne az árban.
4/16 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 És proceszor?
gt220 árán hd6570 t tud veni amivel mesze jobban jár
5/16 anonim válasza:
Pyt ez pont 65 000 Ft ha jól számoltam és házat sem raktál bele, gt220 pedig nem igazán éri meg az árát, inkább egy APU jöhetne szóba elfogadható teljesítménnyel.
6/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Közben irtam
na ez az de így már lasan 60ezer
és az egész nagyon rosz vétel lene
.
jobban jársz kérdezö ha hasznaltan keresgélsz 50ért mást nem nagyon tudsz vagy gyüjtögetsz 10-20-30ezret még minimum hozá
7/16 anonim válasza:
Hát igen 50 E Ft-ból nem jönne ki a gép, :(
8/16 A kérdező kommentje:
értem 60k ból már tudnék venni?
2012. dec. 20. 11:27
9/16 anonim válasza:
10/16 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a sok segítséget
2012. dec. 20. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!