Mit tegyek? L/15

Figyelt kérdés

-nagyon alacsony vagyok

-dagadt vagyok

-csúnya a hajam (mindenfelé szétáll)

-a fejalakom széles, kerek

-nagy az orrom

-kicsi a szemem

-a szám körül valamilyen gomba van és piros

-görbék a fogaim

-csúnya a mosolyom

-szemüveges vagyok ami nagyon-nagyon nem áll jól

-striákkal teli a testem és nagyon erősek

-csendes és visszahúzódó vagyok

-rossz tanuló vagyok

-szegény vagyok

-nincsenek barátaim

-balfék vagyok

-K*RVÁRA NINCS ÖNBIZALMAM

Tudom egy ez egy nagyon sz*r önkritika volt de komolyan mondom hogy ez a teljes igazság!

Már párszor próbáltam magam megölni mikor utánam szóltak az utcán hogy milyen csúnya....stb...

Bőgök ezerrel...és azon agyalok hogy miért ver engem ennyire a sors...

Télen rendesen meghíztam a vékony alakomból és most dagi dögként striákkal lettem tele.Nagyon-nagyon erős lila és piros színe van...lassan barna lesz...

MI A F*SZT KEZDJEK MAGAMMAL? :'(

2013. jún. 9. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát ezt nehéz megmondani...

Erre nincs egy konkrét megoldás...tőled függ.

2013. jún. 9. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:

sziamia! leírnék pár dolgot.

alacsony vagy: 15 évesen még nem érted el a maximális magasságod (legalábbis általánosságban még egy jó pár évig nőnek ilyenkor az emberek).

"dagadt" vagy: ha vékony voltál, annyira dagadt nem lehetsz, hogy szétfolysz. egyél több gyümölcsöd, minimalizáld az édességfogyasztást és a zsírosabb kajákat, jobb esetben striák halványodni fognak és leadsz több kilót is.

csúnya a hajad: hogy érted azt, hogy szétáll? ha megmosod, megfésülöd, egyenesre megszárítod, azután is szétáll? kivasalni próbáltad már? ha az sem segít, még mindig ott van a hajvágás opció. egy rövidebb frizura ez esetben csodákat tehet.

a fejformád széles: ez nem egy probléma. ettől még bárki lehet szép.

nagy az orrod: ez ellen tényleg nem tudsz semmit tenni, ezt el kell fogadnod. (léteznek sminktechnikák, amelyek segítségével viszont szebbé teheted.)

kicsi a szemed: ez sem egy probléma. szintén sminkkel kiemelheted, nagyobbá teheted.

a szád körüli pirosság: háziorvos / bőrgyógyász? keress rá a periorális dermatitisz-re, ha olyasmi, akkor feltétlen fordulj orvoshoz.

görbék a fogaid: fogszabi? ha erre nincs lehetőséged, még mindig kompenzálhatod fehérséggel, ha rendszeresen mosod.

a mosolyod: az imént leírtak.

szemüveges vagy: honnan veszed, hogy nem áll jól? te jó ég, annyi embernek jól áll a szemüveg, másrészt "okosít" is. szerintem emiatt ne aggódj.

striák: fentebb leírtak.

csendes vagy: ez egy pozitív tulajdonság, akár hiszed, akár nem.

rossz tanuló vagy: ez csak rajtad áll, tényleg. vagy szeretnél valamit kezdeni magaddal a jövőben, vagy nem.

szegény vagy: ha betöltöd a 16-ot, menj diákmunkára.

nincsenek barátaid / balfék vagy: ez is csak tőled függ. ha kedves vagy az emberekkel és próbálsz csak egy kicsikét is nyitottabb lenni, mások is rendesek lesznek veled és barátságok is kialakulhatnak. csak van valami benned, ami JÓ. nem hiszem el, hogy balfék vagy. ha ennyire ötleted sincs, kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mit szeretnek különösebben benned, mik azok a tulajdonságaid, amiktől te vagy te.

az önbizalom pedig ott kezdődik, hogy mikor tudod elfogadni és szeretni magadat olyannak, amilyen vagy.

remélem egy kicsit tudtam segíteni, és ne keseredj el ennyire, előtted van még minden,

2013. jún. 9. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
az egész életed, na.
2013. jún. 9. 17:07
 14/16 A kérdező kommentje:

A szemüveg egyáltalán nem áll jól.

Formátlan a testem és dagadt.

Semmilyen smink cuccot nem használhatok mert nem engedik, pedig tiszta ragya vagyok...:'(

Próbáltam 1 hónapon át hogy minden nap csináltam egy kemény és hosszú edzéstervet de semmi nem változott...

2013. jún. 10. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Húha. ismerős a helyzet, velem is volt olyan, amikor utáltam magam, kövér is voltam és barátaim sem voltak, ráadásként ezek miatt visszahúzódóvá és zárkózottá váltam. Mondjuk akkor még kisebb voltam, olyan 11-13 éves lehettem.

Nagyon furcsa, mert 14 évesen lefogytam egy kicsit, aztán ennek örömére elkezdtem sportolni amit ől mégjobban lefogytam (persze még van rajtam felesleg) --->megnőtt az önbizalmam ----> kezdtem nyitottá válni, kicsit nagyszájú is lettem, iszonyatosan antiszociális voltam és mára már el sem tudom képzelni egy napomat anélkül, hogy legalább 1 emberrel ne beszélnék. Azelőtt alig beszéltem, és ha új társaságba mentem akkor volt, hogy órákig meg sem szólaltam. ma már be nem áll a szám és nagyon gyorsan be tudok illeszkedni új társaságokba. Állítólag a humorom is nagyon jó, legalábbis sokan ezt mondták....és így tovább.

Így átgondolva az egészet, nekem elég volt, hogy valamiben egy kicsikét is megváltozzak (a jobbik irányba) és kb a személyiségem is 180 fokos. fordulatot vett (szintén a jobbik irányba)

Én csak azt tudom tanácsolni - magamból kiindulva - hogy tűzz ki magad elé kisebb-nagyobb célokat, amiket ha sikerül teljesítened, növekszik az önbizalmad, hiszen valamit jól csináltál az életben, sikert értél el. Én is voltam már úgy, hogy "tényleg, jobb lenne ha meghalnék" de ilyet még viccből sem szabad mondani! Nem szabad feladni! Mindenki valamilyen okból születik és születnie is kell a világra. Sokan gondolják ilyenkor, hogy biztos rossz ember vagyok" meg hasonlók, de én mondom neked (ha esetleg neked is ezen járna az eszed) akkor most mondom: Nem vagy rossz ember! te jó ember vagy, akivel rossz dolgok történnek. és a kettő nem ugyanaz :)

Ha bármi van esetleg, óhajod,sóhajod,panaszod, nekem írd meg nyugodtan privátba, ha kell én segítek amiben csak tudok, hiszen nagyrészt átérzem a jelenlegi helyzetedet és tudom mennyire nehéz ilyenkor.

2013. jún. 27. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Elösör is ved figyelembe hogy tökeletes ember nem létezik nálunuk a suli legjobb csajának az baj ,hogy rossz foga. Is amugy bombanö de a fogaira egy kezeltés nem ártana. Bocs az offert.
2013. jún. 28. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!