Mit tegyek? L/15

Figyelt kérdés

-nagyon alacsony vagyok

-dagadt vagyok

-csúnya a hajam (mindenfelé szétáll)

-a fejalakom széles, kerek

-nagy az orrom

-kicsi a szemem

-a szám körül valamilyen gomba van és piros

-görbék a fogaim

-csúnya a mosolyom

-szemüveges vagyok ami nagyon-nagyon nem áll jól

-striákkal teli a testem és nagyon erősek

-csendes és visszahúzódó vagyok

-rossz tanuló vagyok

-szegény vagyok

-nincsenek barátaim

-balfék vagyok

-K*RVÁRA NINCS ÖNBIZALMAM

Tudom egy ez egy nagyon sz*r önkritika volt de komolyan mondom hogy ez a teljes igazság!

Már párszor próbáltam magam megölni mikor utánam szóltak az utcán hogy milyen csúnya....stb...

Bőgök ezerrel...és azon agyalok hogy miért ver engem ennyire a sors...

Télen rendesen meghíztam a vékony alakomból és most dagi dögként striákkal lettem tele.Nagyon-nagyon erős lila és piros színe van...lassan barna lesz...

MI A F*SZT KEZDJEK MAGAMMAL? :'(

2013. jún. 9. 13:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nyugi,ezeken még lehet változtatni,

szerintem inkább egy olyan listát is készíts amikben leírod a jó tulajdonságaid is,hidd el senki sem perfekt.

2013. jún. 9. 13:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Épp az hogy olyan nincs! Nem tudom...
2013. jún. 9. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak jó tulajdonságai.
2013. jún. 9. 14:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Fogad el magad úgy ahogy vagy. Tudd a dögbõl lesz a dögös. Meg külömben is a barátságban nem az a fontos hogy ki hogy nézki, az ember lelke számit igazán, nem a külsõség is. Meg fogod találni a párod. Nyugi ;-) biz benem
2013. jún. 9. 14:07
 5/16 A kérdező kommentje:
De barátaim sincsenek...
2013. jún. 9. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:

MÉG nincsenek,de hidd el lesznek,még sok olyan lány van mint te,próbálj beszélgetni velük,meglátod,ahogy találsz egy jó barátot minden megváltozik,lesz önbizalmad és nem fog érdekelni az ami most ezen a listán van.

Ahhoz,hogy igaz barátokra találj nem kell megváltozz,aki szeret úgy szeret ahogy vagy,aki pedig nem az nem igaz barát és nem kell olyanokkal foglalkozni,csak kihasználnak.

2013. jún. 9. 14:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem nyitok valahogy senki felé és mások se jönnek hozzám
2013. jún. 9. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Tudom milyen,egy ideig én is ilyen voltam,valahogy nem mertem beszélni senkivel sem.

De ha akarsz barátokat akkor ezen kell változtass.

Előbször is a gondolkodásodon,ha te nem szereted magad,akkor nem várhatod el,hogy más szeressen.

Szerintem ennek a listának fele nem igaz rólad,beképzeled,csak azért mert egyesek azt mondják rólad pl.hogy csúf vagy az még nem jelenti azt,hogy az vagy.

Nálad szerintem a legnagyobb gond az,hogy nincs önbizalmad.

2013. jún. 9. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak önbizalom kérdése az egész. Ha megnõ az önbizalmad is magabiztosabb leszel. Akor csak úgy sugározni fogsz. Ügye érted
2013. jún. 9. 15:00
 10/16 A kérdező kommentje:

Értem és nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

És mivel lehet önbizalmam?

2013. jún. 9. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!