Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok megváltozni,...

Miért nem tudok megváltozni, miközben így nem jó?

Figyelt kérdés
A természetem katasztrófa, általában nincs kedvem semmihez, nincs célom, unatkozom, ha mégis akadt fiatalabb koromban akkor az az volt, h címlaplány legyek :D, szóval ez sem igazi cél vagy vágy. Egyszerűen nulla a szenvedély ami bennem van az élet minden területén,nem is vagyok hasznos így. Nincsenek igy igaz barátaim nyilvánvaló, hogy lenne, ha nem akarok semmit?
2013. jún. 8. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem akarok semmit, különösebb célom nincs, csak annyi, hogy minél színesebben, érdekesebben, és hasznosabban teljenek a mindennapok.

Unatkozni nem szoktam.

Ha nincs más, csak a gépezés, abba is beletörődök.

Szerintem te, depressziós vagy.

Ja, a természetem, nekem is katasztrófális, de nem érdekel.

Az emberek fogadjanak el ilyennek!

2013. jún. 8. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jún. 8. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:
már 32...
2013. jún. 9. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én eléggé ilyen "sodródok az árral" típusú ember vagyok, nem tudtam igazán eldönteni mi akarok lenni, uh úgy választottam egyetemet, h kb fogalmam sem volt róla, h pontosan mit is takar az a szak amire megyek. Aztán ugyanígy voltam a szakirány választásnál, és most h a végére értem a Bsc-nek megszerettem a dolgot és mér érdekel is.

Lehet neked is jót tenne, ha kiválasztanál valamilyen képzést, ami valamennyire érdekesnek tűnik, aztán hátha bejön. Ha nem, ott tudod hagyni és akár többet is kipróbálhatsz. Egy idő után biztos találnál egy olyat ami elkezdene érdekelni.

2013. jún. 10. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!