Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elszöknél velem világot látni...

Elszöknél velem világot látni Nyugat-Európába?

Figyelt kérdés
Most nem arról beszélek, hogy szerelemből, hanem hogy lenne-e kedved hozzá. Csak akkor mondj igent, ha komolyan gondolod! (írjatok kort és nemet is)
2009. okt. 8. 18:47
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nekem sincs, de gondoltam csövezhetnénk. Azt úgyis mindig ki akartam próbálni? Miért, jönnél te is?
2009. okt. 9. 19:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Ahha mennék én is szívesen :) Régóta szeretnék elmenni utazgatni, csak nem volt soha pénzem, de ha ez most nem baj akkor mennék :D főleg akkor ha sokan mennék és egy jó társaság jönne össze :)
2009. okt. 9. 19:31
 23/30 A kérdező kommentje:
Oké, akkor keressünk még. Mert úgy, hogy max 3-an, úgy nem. A páratlan nem a kedvenc számom :P De ki nem sz@rja le, h mennyi pénzed van? Nekem sincs sok, mondom, ha nem baj, h nem tod, mi lesz holnap, akkor gyere!
2009. okt. 9. 19:49
 24/30 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen mennék, de nem tehetem meg... álalmvizsga előtt állok és nem vállalnám érted a felelősséget. Kiskorú vagy.

23 L

2009. okt. 10. 15:38
 25/30 anonim ***** válasza:

Én is szívesen mennék, de bizonytalan vagyok

20/f

2009. okt. 10. 23:03
 26/30 A kérdező kommentje:

15:38

Azt én is tudom, hogy kiskorú vagyok. De miért kell, hogy már egyből te vállalod értem a felelősséget? Miért, a határon ennyire megnézik, hogy hány éves vagyok? Miért ne mehetnék át egyedül?

2009. okt. 11. 13:56
 27/30 anonim ***** válasza:

mennék, hajjaj. el az országból, el anyám elől. de!

iszonyú sok munkám van a tanulmányaimban, nem adnám fel az érettségi nélkül, túl sok munkám veszne kárba. de ha nem így lenne, akkor van pár 10 ezer ft-m, összepakolnék ruhákat, itthonról a hütőből 1-2 napi kaját, és irány nyugat. megtenném. akár nyáron, 1-2 hónapra érettségi nélkül is.

2009. okt. 17. 19:20
 28/30 anonim válasza:
Nem! Mert te egy csúnya pedofil vagy!
2010. febr. 5. 16:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Én alappp hogy mennék. mint a szél!! 15/l
2010. aug. 9. 21:40
 30/30 anonim válasza:
Emberek! Ha ennyien vagyunk, mindenki hoz egy kis pénzt és beosztjuk! Azért néha érdemes kivenni egy szobát, már csak a higiénia kedvéért is. Elférünk! :)
2012. aug. 29. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!