Figyelnek engem?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem azt, hogy figyelnek. Mindenki. Látta valaki a Truman showt? Aztérzem, mint ha én is úgy élnék, csak még nem bizonyosodtam meg róla, de már sejtem. Komolyan mondom, hogy félek. Rengeteg az egybeesés, egyszerűen nem lehet az ,hogy ez mind véletlenül történik.
Hogy hívnak engem és hány éves vagyok? Mondjátok meg.
2013. jún. 6. 22:34
1/5 anonim válasza:
Azt tudom, hogy egy gyakorik kérdések felhasználó vagy :). Csak ennyit. Én is láttam, a Trhuman show-t k***a jó film, kedvenc filmjeim között van, am. ne parázz senki sem figyel.
2/5 anonim válasza:
Ha egy kis félreeső faluban élnél, és sosem utaznál el sehova akkor esetleg kivitelezhető lenne egy ahhoz hasonló dolog, de még akkor is hihetetlenül nehéz lenne, uh ettől nem kell félned. Amiatt se aggódnod, h figyelnének. Gondolj bele, kinek és miért érné meg folyton követni téged?
Egyébként Timi vagy és 13 éves.
4/5 anonim válasza:
Ezt nem ide kéne ám,hanem a mentálegségheeeeeeee
Egyetek szent János bogarat és fingjatok szivárványt:)
5/5 anonim válasza:
Miért ne volna üldözési mániád, ha figyelnek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!