Jólesik jól kibőgni magatokat? Szégyellni kell?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 20:54
11/14 anonim válasza:
A sírás megtisztítja a beteg lelket:)
Nem kell szégyellni
12/14 anonim válasza:
Szia. Én pont most vagyok egy nagyon-nagyon nehéz időszakban és állandóan sírhatnékom van. Visszatartom, amikor itthon van anyukám, meg ha látnak, de amikor egyedül vagyok, utat engedek neki. Most is egyedül vagyok és az előbb olyan sírógörcs jött rám..... Most csak azért nem sírok, mert bevettem a nyugtatót. A kérdésedre válaszolva: Jól seik, mert megkönnyebbülök tőle, de csak egy kis időre:( Utána megint rámjön:( Az sem jó, ha sosem sír az ember, de az sem, ha alig tudja abbahagyni... Azt gondolom, hogy nem kell szégyellni, ám én mnégis szégyellem. Nem tudom, hogy miért, hiszen az eszem felfogja, hogy nem szégyen, de valami azt mondja belül, hogy "ne sírj mások előtt!" Egyedül a barátom előtt merek sírni. Talán, mert benne bízom a legjobban. Jól is esik, de egy idő után már nagyon rossz, hogy csak jönnek a könnyek és nem állnak el.... 18/l
13/14 anonim válasza:
Szia. Én nem szeretem, ha sírni látnak, így mindíg tartogatom és akkor engedek utat neki, amikor egyedül vagyok. A barátnőm egyszer látott sírni, amikor meghalt az édesanyám:( Akkor nem azzal foglalkoztam, hgoy ciki-nem ciki, éreztem, hogy kitörni készül és engedtem. Velem az a baj, hogyha vígasztalnak, annál jobban rákezdek..... Viszont a kérdésedre válaszolva: jól esik néha, nem szégyen. Amikor édesanyám meghalt, nagyon sokat sírtam és sosem fékeztem, mikor nagy erővel jött. Fontos, hogy kiengedjük, nem baj, ha nagyon rákezdünk... Nem egészséges visszatartani, édesanyám is mondta.... Üdv: Gyuszi (13/f)
14/14 anonim válasza:
Bocs, elgépeltem: nem 13 éves vagyok, hanem 15. Kissé mellényúltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!