Jólesik jól kibőgni magatokat? Szégyellni kell?
Igen jól esik néha kell hogy kisírd magad nem jó ha felgyülemlik benned a sok rossz.
Én férfi vagyok és régebben sírtam néhányszor.
Egyáltalán nem kell szégyellni.
(az ember érzékeny lény)
én szoktam. ahol rámjön. nemritkán suliban is.... a barűtaim tudják, hogy hisztis természet vagyok, a többiek véleményét meg lesz.arom
16/L
Nagyon sokat szoktam.. Túl érzelmes vagyok. Pici koromtól fogva.. 1x be is görcsöltem.. És majdnem megfulladtam kb 2 éves lehettem.. Akkor megmondta doki, h nem hisztizhetek mert epilepsziás is lehetek tőle.. Hát ettől nem javult túlságosan a hejzetem.. De persze nem lettem ep. :D
Az emberek nagyon könnyen megtudnak bántani és olyan a szívem mint a kártya vár. Nehéz felépíteni, de könnyen össze omlik.. Ha kiabálnak velem elsírom magam, ha látok valakit sírni rám is rám jön.. Amúgy nagyon pesszimista vagyok.. Szóval elég rossz. Mások előtt nem tudok sírni.. Így egész nap gyűlik, gyűlik és amikor hazaérek kitör.. De akkor órákat tudok sírni.. Emiatt a fejem is nagyon szokott fájni..
Jól esne néha, de ha akarod se tudok, pedig jól esne. Társadalom belém nevelte.
17F
Van hogy szoktam, de mindig úgy próbálom intézni hogy senki se lássa!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!