Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jólesik jól kibőgni magatokat?...

Jólesik jól kibőgni magatokat? Szégyellni kell?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
:'(
2009. okt. 7. 21:31
 2/14 Sexylady ***** válasza:
76%
Én sokat sírok, máshogy nem is bírnám :D... DE. Ha bőgök, akkor kiveszek valami extra zsepis romantikus fimet, és azon, vagy olvasok valami ilyesmi sztorit... nem szégyenlem, de ismerősöknek soha nem vallanám be hogy szoktam sírni =D
2009. okt. 7. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a síráson nincs mit szégyellni, mondjuk túlzásba vinni se jó. Én pl. sokat szoktam, többet mint kéne...:D
2009. okt. 7. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Jólesik,viszont én utálom ha sírni látnak ezért ha épp otthon vagyok és bánt valami a szobámban párnába dugom a fejem és úgy bömbölök:D
2009. okt. 7. 23:35
 5/14 anonim válasza:
76%

Igen jól esik néha kell hogy kisírd magad nem jó ha felgyülemlik benned a sok rossz.

Én férfi vagyok és régebben sírtam néhányszor.

Egyáltalán nem kell szégyellni.

(az ember érzékeny lény)

2009. okt. 8. 10:20
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

én szoktam. ahol rámjön. nemritkán suliban is.... a barűtaim tudják, hogy hisztis természet vagyok, a többiek véleményét meg lesz.arom

16/L

2009. okt. 8. 15:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Néha nagyon jól esik kisírni magam, de nem közönség előtt. Csak itthon szoktam sírni.
2009. okt. 8. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat szoktam.. Túl érzelmes vagyok. Pici koromtól fogva.. 1x be is görcsöltem.. És majdnem megfulladtam kb 2 éves lehettem.. Akkor megmondta doki, h nem hisztizhetek mert epilepsziás is lehetek tőle.. Hát ettől nem javult túlságosan a hejzetem.. De persze nem lettem ep. :D

Az emberek nagyon könnyen megtudnak bántani és olyan a szívem mint a kártya vár. Nehéz felépíteni, de könnyen össze omlik.. Ha kiabálnak velem elsírom magam, ha látok valakit sírni rám is rám jön.. Amúgy nagyon pesszimista vagyok.. Szóval elég rossz. Mások előtt nem tudok sírni.. Így egész nap gyűlik, gyűlik és amikor hazaérek kitör.. De akkor órákat tudok sírni.. Emiatt a fejem is nagyon szokott fájni..

2009. okt. 8. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Jól esne néha, de ha akarod se tudok, pedig jól esne. Társadalom belém nevelte.

17F

2009. okt. 8. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Van hogy szoktam, de mindig úgy próbálom intézni hogy senki se lássa!!

16/L

2009. okt. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!