Miért van bennem előítélet a kövér emberekkel szemben?
Valamiért élvezettel tölt el, ha beszólhatok ezen az oldalon nekik, mert úgy érzem, hogy jobb vagyok náluk. Sőt, a való életben is így van, csak ott ugye nem fogok egy vadidegent leszólítani... viszont fejben mindig megjegyzek valami "dagi" féle jelzőt és magamban mosolygok.
Kapcsolatban sem tudnék soha elképzelni egy túlsúlyossal semmit... és itt nem csak az extrémen kövérekre kell gondolni.
Egyébként engem ez zavar és szeretnék kevésbé előítéletes lenni, de nem tudom miből fakad pontosan ez a gondom.
# 19/20
Nem olyan egyszerű ,mint azt gondolnád!
Szerintem sokkal könnyebb letenni a cigit,mint ahogyan tartósan lefogyni egy pár kilót!
Meg azért nézzük már meg hogy milyen kaják vannak a boltban.Gyakorlatilag az összes kenyeret,tésztát,meg cukros dolgokat nem szabad megvenni!
Kedves 21-es Válaszoló!:)
Képzeld tudom azt is milyen kövérnek lenni és tudom azt is milyen lefogyni tartósan nem 'néhány' kilót hanem több mint 40 kg-t. Ugyanis ÉN meg tudtsm csinálni! Akkor a többi punyhadt zabagép aki csak panaszkodik?! Persze van aki beteg és azérz túlsúlyos. De az emberek jó 60%-a lustaságból! És ez az ami undorítónak találok! Hogy csak panaszkodik de nem tesz ellene! És ha kíváncsi vagy rá 80-85kg-ról fogytam le a mostsni 44-46kg-ra. Akaraterővel. És 156-7cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!