Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Lányok/Nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lányok/Nők egy dagadt, kövér, duci pasi miért nem számít nektek? Csak ha teli van pénzel.

Figyelt kérdés
sokszor tanúja voltam ennek ha van pénz akkor mind1 hogy néz ki az illető de ha már nincs akkor már mehet a fenébe miért ennyire felszínes minden nő? Elég kiábrándító sok esetben lehetőség sem nyillik arra hogy akár 2,3 szót váltson az ember mert egyből jön az off... ennyire számít manapság 2013 -ban hogy egy pasi hogy néz ki vagy éppen menynire van teli pénzel... ha nincs pénz akkor kövér disznó ha van akkor már macika vagy macikám durva

2013. máj. 30. 22:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
ha bennt punnyadsz zsírosan, kövéren a gép előtt, ne várd, hogy beözönljenek a csajok
2013. máj. 30. 22:50
 2/19 anonim ***** válasza:
37%
Miért, neked nem számít, hogy egy nő hogy néz ki?
2013. máj. 30. 22:51
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Hát az én vőlegényem pont h duci. De duci nem pedig zsírdisznó. Van egy kis pocija. És képzeld nem gazdag és ha hiszed ha nem lassan 4 éve vele vagyok. Akkor én most biztos mutáns vagyok mi?
2013. máj. 30. 22:56
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Vagy ha a pénzre van kihegyezve a dolog: ha valaki nem szimpatikus, akkor felőlem akármennyi pénze is lehet, teljesen mindegy, nem kellene.
2013. máj. 30. 22:56
 5/19 A kérdező kommentje:

penelope te lehet így vagy vele de sokan nem hidd el nagyon sok olyan ismerősöm van aki csak azért van vagy volt együtt adott szeméylel mert volt mit aprítani a tejbe....

egyébként én egy szóval nem mondtam hogy én egy dagadt pasi vagyok csak érdekelt a téma ezért tettem fel mivel én igy láttom a dolgokat...de minden hol ez van nem csak körülöttem tele van az internet a média minden ezzel hogy xy-n megtalálta a párját miután nyert a lotton pl ilyesmikre gonolok..

én tök átlagos srác vagyok igazából se nem gyurma gyuri se nem dagadt alacsony vagyok maximum ennyi ami van velem de én elégedett vagyok magammal...

2013. máj. 30. 23:07
 6/19 A kérdező kommentje:

2 arcon kivűl soha se érdekelt hogy hogy néz ki a nő vagy a lány amióta élek az arca érdekelt mindig is hiszen azt csokolom azt nézzem stbb...

3. nem tartalak mutánsnak csak szerencsésnek de amúgy a párod duci nem kövér ahogy írtad is

2013. máj. 30. 23:09
 7/19 anonim ***** válasza:
3 vagyok. A felsorolásodban a duci is szerepel.
2013. máj. 30. 23:10
 8/19 A kérdező kommentje:
jogos :D de csak az ironía kedvért mert relatív hogy kinek mi a duci az egyik legjobb barátom kb 170 kg és nekem pl ő is csak duci :D ember függő kinek mi
2013. máj. 30. 23:12
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Engem akkor sem érdekelnek a kövér pasik, ha tele vannak pénzzel. Sajnálom, nem vonzanak szexuálisan. Barát barátnak természetesen tökéletesek, nem ezen múlik.

21l

2013. máj. 30. 23:20
 10/19 anonim ***** válasza:
És te minden elhiszel, amit a neten látsz? Különben ez a lányok egy része, akiknek ennyire minden a pénz. Ezeknek a véleményével nem kell foglalkozni, nem érnek annyit.
2013. máj. 30. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!