Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lányok/Nők egy dagadt, kövér, duci pasi miért nem számít nektek? Csak ha teli van pénzel.
penelope te lehet így vagy vele de sokan nem hidd el nagyon sok olyan ismerősöm van aki csak azért van vagy volt együtt adott szeméylel mert volt mit aprítani a tejbe....
egyébként én egy szóval nem mondtam hogy én egy dagadt pasi vagyok csak érdekelt a téma ezért tettem fel mivel én igy láttom a dolgokat...de minden hol ez van nem csak körülöttem tele van az internet a média minden ezzel hogy xy-n megtalálta a párját miután nyert a lotton pl ilyesmikre gonolok..
én tök átlagos srác vagyok igazából se nem gyurma gyuri se nem dagadt alacsony vagyok maximum ennyi ami van velem de én elégedett vagyok magammal...
2 arcon kivűl soha se érdekelt hogy hogy néz ki a nő vagy a lány amióta élek az arca érdekelt mindig is hiszen azt csokolom azt nézzem stbb...
3. nem tartalak mutánsnak csak szerencsésnek de amúgy a párod duci nem kövér ahogy írtad is
Engem akkor sem érdekelnek a kövér pasik, ha tele vannak pénzzel. Sajnálom, nem vonzanak szexuálisan. Barát barátnak természetesen tökéletesek, nem ezen múlik.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!