Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Lányok/Nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lányok/Nők egy dagadt, kövér, duci pasi miért nem számít nektek? Csak ha teli van pénzel.

Figyelt kérdés
sokszor tanúja voltam ennek ha van pénz akkor mind1 hogy néz ki az illető de ha már nincs akkor már mehet a fenébe miért ennyire felszínes minden nő? Elég kiábrándító sok esetben lehetőség sem nyillik arra hogy akár 2,3 szót váltson az ember mert egyből jön az off... ennyire számít manapság 2013 -ban hogy egy pasi hogy néz ki vagy éppen menynire van teli pénzel... ha nincs pénz akkor kövér disznó ha van akkor már macika vagy macikám durva

2013. máj. 30. 22:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De hogy hiszek el mnindent amit láttok max amit érinteni is tudok nem vagyok hívő nem hiszek én semmiben csak a két kezemben :D igazából ez az egész kérdés abból adodott hogy az immént említett "duci" barátommal sörözgettem egy pár órája és elmeszélte hogy van mostanság...gondoltam feldobok egy kérdést vélemény kutatás céljából...mert sajnos a mai világban a külső a legfontosabb szempont engem is hagytak már ott csak azért mert éppen nem vagyok az esete az adott nőnek...s elgondolkodtatott hogy eyg molettebb pasinak akkor mi esélye van egyáltalán a boldog párkapcsolatra hiszen valahol mindenki erre vágyik még ha nem is ismerik be szokan de leginkább ez az élet értelme valami nyomott hagyni az életben mondjuk egy gyerekel amihez nyilván egy ellenkező nemű sem árt :D
2013. máj. 30. 23:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban van a nőknek egy ilyen rétege, aki a pénzre hajt és minden egyebet alárendel ennek, de ez csak egy réteg. Egy hál' Istennek nem túl széles réteg. Viszont a férfiaknak egy jóval szélesebb rétege csorgatja a nyálát az ilyen nők után, mert bizony díszes példányok, látványosak. A nőtársadalom nem ebből a rétegből áll. Véleményem szerint aki ezen vinnyog, hogy azért nem lehet nője mert nincs pénze meg kocsija és nincs egy normális nő sem, az nyissa kicsit ki a szemét, mert a világ tele van olyanokkal, csak nem veszitek észre, mert a ti nyálelválasztásotok is a pénzre hajtós tuningolt macák látványától indul be... Lehet, hogy vannak ilyen felszínes nők, de az éremnek két oldala van...
2013. máj. 31. 07:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Téged is utasított már el lány a külső miatt... kit nem? Nem lehet mindenkinek tetszeni. Aki mindenkinek tetszik, az valójában senkinek sem tetszik.

Egy duci, testes, nagy darab pasinak még mindig jobb esélye van szerintem, mint egy duci lánynak.

2013. máj. 31. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:

# 12

Ott a pont.

Ez a "miért ilyen-olyan MINDEN nő" szánalmas általánosítás, esetleg kérdezd meg nőrokonaidat, vagy anyukádat erről!

2013. jún. 1. 14:21
 15/19 anonim válasza:

Mi bajotok van? Milyen kommenteket vársz?

"Én is ilyen vagyok, csak pénzt akarok, mert ilyen ribi vagyok!! :D"

Csak felháborodott leveleket fogsz kapni, hogy nem is minden nő ilyen, stb...

Én örülnék, ha lenne egy pénzes palim, de sosem gondoltam olyanra, hogy csak ez alapján válasszak, és ezért boldogan élek immár 9 éve a párommal, aki nem túl pénzes, és történetesen 90 kilónál is több.

De bárki bármit mondd, a külső sokat számít, de nem az a döntő. És nem minden helyes pasi paraszt, és a kövérek se állítsák magukról, hogy kedvesek stb... Ha zavarja, hogy kövér, eddzen valamit. De engem nem zavar,hogy a párom ilyen, szóval éljük az életünk.

Mit nyafogsz? Tegyél már ellene, mert valahogy nem hat meg a sztorid, hogy a csajok nem bírnak. Lehet, hogy okkal. Egy ilyen rinyagéppel én sem bírnám.

Ui.: a lányok nagy része nem olyan, mint amit itt leírtál. Azért tűnik többnek, mert ők vannak az előtérben.

A jövőben több sikert, puszi!

2013. jún. 9. 20:24
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek a macisabb fiúk pénz nélkül is:D 16/l
2013. jún. 17. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen olvastam már én is ilyen megfogalmazást, hogy ha csóró, akkor igénytelen hájas disznó, ha gazdag, akkor édes nagy mackó:))))) A nők jó része valójában a biztonságot keresi, ezt többnyire , de nem feltétlen egy jobb helyzetben lévő pasitól kaphatja meg. Mivel van jelentkező bőven, így elkerülhetetlen, hogy néhányaknak a kövér "biztonság" jut.
2013. jún. 17. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Áll szent emberek mondják csak azt hogy csak az arcot nèzik egy nőbe.

Valakinek szèp az arca de 100 kg akkor az egy szèp nő?

Nem ő egy kövèrnő

2014. márc. 10. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Akármilyen hülyeségnek tűnik, sajnos ez az igazság. Én tapasztalatból beszélek mivel világ életemben vékony szálkás voltam és amikor sportoltam, csak úgy dőltek a nők. Konkrétan válogathattam közöttük, de 20 éves koromban volt egy súlyos balesetem, ami után sokat kellett feküdnöm. Persze depressziós lettem és elkezdtem zabálni unalmamban otthon. Ennek hatására fel is jött 20 kiló most meg elég nagy pocakom lett, mert hirtelen 65-ről 85/90 kg lettem. Régen rengeteg barátnőm volt és sok lány megnézett az utcán (nem vagyok egoista, de tényleg így volt). Manapság rám se hederítenek a nők:) Szóval tényleg rengetegen csak a külsőre hajtanak. De ez valamilyen szinten érthető is. Majd ha barátnőt akarok szerezni elmegyek futni és leszokok a zabálásról csak jelenleg nincs kedvem.
2018. júl. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!