Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lányok/Nők egy dagadt, kövér, duci pasi miért nem számít nektek? Csak ha teli van pénzel.
Téged is utasított már el lány a külső miatt... kit nem? Nem lehet mindenkinek tetszeni. Aki mindenkinek tetszik, az valójában senkinek sem tetszik.
Egy duci, testes, nagy darab pasinak még mindig jobb esélye van szerintem, mint egy duci lánynak.
# 12
Ott a pont.
Ez a "miért ilyen-olyan MINDEN nő" szánalmas általánosítás, esetleg kérdezd meg nőrokonaidat, vagy anyukádat erről!
Mi bajotok van? Milyen kommenteket vársz?
"Én is ilyen vagyok, csak pénzt akarok, mert ilyen ribi vagyok!! :D"
Csak felháborodott leveleket fogsz kapni, hogy nem is minden nő ilyen, stb...
Én örülnék, ha lenne egy pénzes palim, de sosem gondoltam olyanra, hogy csak ez alapján válasszak, és ezért boldogan élek immár 9 éve a párommal, aki nem túl pénzes, és történetesen 90 kilónál is több.
De bárki bármit mondd, a külső sokat számít, de nem az a döntő. És nem minden helyes pasi paraszt, és a kövérek se állítsák magukról, hogy kedvesek stb... Ha zavarja, hogy kövér, eddzen valamit. De engem nem zavar,hogy a párom ilyen, szóval éljük az életünk.
Mit nyafogsz? Tegyél már ellene, mert valahogy nem hat meg a sztorid, hogy a csajok nem bírnak. Lehet, hogy okkal. Egy ilyen rinyagéppel én sem bírnám.
Ui.: a lányok nagy része nem olyan, mint amit itt leírtál. Azért tűnik többnek, mert ők vannak az előtérben.
A jövőben több sikert, puszi!
Áll szent emberek mondják csak azt hogy csak az arcot nèzik egy nőbe.
Valakinek szèp az arca de 100 kg akkor az egy szèp nő?
Nem ő egy kövèrnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!