Mit tegyek? Meg merjem kérdezni?
Most vagyok 9-es, és próbáltam belekeveredni egy bulizósabb társaságba.. osztályba ez kb 5 emberből áll..
de van 1 ember, akiről nagyon úgy veszem észre hogy nem bír, egy másikról hogy nem szívlel és van még1, akinek nemtudom mi baja van, de nem úgy vettem ki, hogy ne szeretne, csak van 1 dolog, amiből ez jön le, de másban nem...
de van 1 csaj, akit nagyon birok, szerintem ő is engem, és benne teljesen megbízom.. rákérdezzek, hogy miért nem bírnak engem?
nem szeretnék bele törődni, hogy nem bírnak, mert velük spanoltam egész eddig, nagyon jófejek meg minden, és szeretném megszerettetni magam, csak nem tudom hogy tegyem ezt, főleg mert azt se tudom mi bajuk van velem..
Legközelebb válaszd el rendesen a mondataidat, meg fogalmazz értelmesebben, mert zagyva.
Kérdezd meg ha megbízol benne, hogy miért nem bírnak, ha nem bírnak. Mi ebben olyan nehéz?
Ezt nem értem... ha nem bízol bennük, stb. nincs őszinteség a társaságban, minek akarsz közéjük tartozni? Más is lehet jó fej.
Én nem kérdeznék rá, mert egyrészt ciki lenne hogyha kiderülne hogy tényleg nem bírnak, és utána hopp bocsi akkor tartom a távot. Egyik napról a másikra kopj le róluk és ha nem fogsz hiányozni nekik, igazad volt.
tök igaz, hogy ha rákérdezek és kiderül akkor ciki van, de ha rákérdezek és azt mondják hogy nincs velem semmi bajuk, akkor azért van ciki, mert én ilyeneket gondolok..
de figyu.. ez a lekopós cucc azért nem válik be 100%, ha bírnak ha nem, mert még most próbálok beilleszkedni a társaságba.. annyira nem ismernek még, hogy hiányozzak nekik.. nem az a tipus vagyok, aki folyamatosan pörög és a középpontba van mindenhol
öhhm.. igen :)
erre így menetközbe rájöttem, csak olyan vagyok, hogy mikor rámjön a depi semmit se tudok megoldani és sírok mindenen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!