Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg merjem nézni a Kaptár 1-t?

Meg merjem nézni a Kaptár 1-t?

Figyelt kérdés

Eléggé fosós vagyok, vagyis igazából még soha nem láttam olyan igazi horrort, ez meg 18-as... Inkább csak horror könyveket olvasok (stephen king, Joe Hill), de azoktól nem félek... Sok benne a vér? Tudom azt a lézerfolyosót, de azon kívül? Nagyon ijesztő?

15L

2010. okt. 30. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Van benne pár jelenet, ami tényleg ijesztő (vagy inkább undorítónak mondanám ) de egyébként nem olyan ijesztő kategória. Inkább izgulós film.

De , ha fosós vagy akkor inkább válassz valamilyen enyhébb, nem túl ijesztős horrort,kezdésnek.

2010. okt. 30. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:

lány vagy. huh. ahogy te akarod

nehogymá egy vadidegen embertő kérdezd meg

2010. okt. 30. 16:20
 3/12 anonim válasza:
nezd meg nem olyan veszes
2010. okt. 30. 16:25
 4/12 A kérdező kommentje:
már miért ne kérdezhetném meg egy vadidegen embertől? XD
2010. okt. 30. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Sztem nézd meg nyugodtan..nem olyan durva..:D
2010. okt. 30. 16:29
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

igazából nem is tudom, hogy fosós vagyok-e, mivel ugye még nem láttam egyet semXD de egy csomó osztálytársam évekkel ezelőtt látta, szóval szerintem akkor megpróbálom :) csak így most itt egyedül XD

2010. okt. 30. 16:30
 7/12 A kérdező kommentje:
na jó ink valami más filmXD
2010. okt. 30. 16:38
 8/12 A kérdező kommentje:
a kettőt megnéztem, az semmi se volt :D
2010. okt. 31. 17:09
 9/12 anonim válasza:
Ha még semmi ilyesmivel nem volt dolgod, nézz egy lightosabbat, vagy ne is horrort hanem inkább thrillert, az is ijesztő tud lenni, de nem annyira, pl Félhomály, Másvilág, vagy esetleg az Átok, Temetetlen Múlt, ilyesmi... Igazából azért nehéz, mert nem tudjuk mitől félsz jobban: ha hirtelen benyomnak valami ijesztőt pl vmi eltorzult fejet, vagy a vértől.
2011. júl. 7. 09:21
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi:D az a baj h én se tudom:S mondjuk szerintem én már minden olyan oldallal találkoztam ami hirtelen berak egy ijesztőfejet, és azoktól nem nagyon ijedtem meg:D
2011. júl. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!