Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg merjem nézni a Kaptár 1-t?

Meg merjem nézni a Kaptár 1-t?

Figyelt kérdés

Eléggé fosós vagyok, vagyis igazából még soha nem láttam olyan igazi horrort, ez meg 18-as... Inkább csak horror könyveket olvasok (stephen king, Joe Hill), de azoktól nem félek... Sok benne a vér? Tudom azt a lézerfolyosót, de azon kívül? Nagyon ijesztő?

15L

2010. okt. 30. 16:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

előző vagyok:

az ilyen oldalak TELJESEN mások. Filmben sokkal nagyobb a hatás. A netes ijesztgetőszaroktól én sem ijedek meg, mert kiszámítható. De ha ezektől nem félsz, akkor a véres cucctól meg nyilván igen (javíts ki ha nem) - a filmek amiket felsoroltam, nem véresek, még mindig csak ezt tudom javasolni :)

2011. júl. 12. 00:43
 12/12 A kérdező kommentje:
hát a vértől sem annyira... régen még ilyen brutál oldalakat is szoktam nézni :D szerintem inkább attól félek mikor tudom, hogy történni fog valami...
2011. júl. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!