Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez az érzés vagy mi...

Malenkaia kérdése:

Normális ez az érzés vagy mi történik velem?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé szomorkás szokott a hangulatom lenni. Kb.2hónapja "repültem ki" a családi fészekből, most állást keresek. Ezen a héten már mehetnék dolgozni egy helyre, de vannak dolgok, amik alapján nem szívesen mennék oda dolgozni...pl.nem bírok végigállni annyi órát,pedig dolgoztam már 16 órákat is...meg elég bizonytalan a cég rendszere...olyan emberek sem tudják mi fog velük történni, akik évek óta ott dolgoznak! Nem tudom mit tegyek, hogy belevágjak-e, de már eleve olyan sehogy sem állok az egészhez...pedig a pénz az kellene...

Lehetséges, hogy enyhén depressziós vagyok?Talán most érzem, hogy mennyire nehéz boldogulni? Mégis mi van velem?! Félek,hogy mit hoz a holnap...

2009. okt. 6. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy normális, aggaszt, hogy meg tudsz-e majd felelni az elvárásoknak (a főnöködnek, a szüleidnek, magadnak). Új a helyzet, újak a kollégák, a saját lábadon kell megállnod, és az iskolai lazaságnak sincs már semmi nyoma... Három hét alatt beleszoksz, ne aggódj!

Ha kell a pénz, akkor ne azzal törődj, hogy mennyire bizonytalan a cég helyzete, hanem hogy amíg működik, addig megkeresd a magadét és járulj hozzá, hogy minél tovább működni tudjon.

2009. okt. 6. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen...rohadtul félek...Meg nem akarom azt,h más tartson el (élettárs). Meg hallgatni "otthonról", hogy "mert még nem dolgozol!!"
2009. okt. 6. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vágj bele akkor nem fogsz ezen rágódni. Mindenki szokott így érezni idönként.
2009. okt. 6. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális vagy. Szorongásos-depressziós tüneteid akkor lennének, ha olyantól félnél, amitől felesleges, és ezt nem tudnád belátni. Mivel Te olyantól félsz, ami teljesen jogos (állástalanság, pénztelenség, biztonság hiánya), ezt nem nevezném szorongásnak csak akkor, ha olyan túlzott méreteket ölt, hogy akadályoz Téged az életviteledben. Tehát ha egyáltalán nem mered kipróbálni magad egy új munkahelyen, pedig lenne rá lehetőséged, az már kicsit aggasztó. Vágj bele, és meglátod, mi lesz! Ha nem lesz jó, majd tovább állsz... Olyat ma úgy sem találsz, hogy ma belépsz, aztán ~40 év múlva onnan mész nyugdíjba. Állítólag már Japánban sincs ilyen. Megszűnt. :o)
2009. okt. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!