Normális ez az érzés vagy mi történik velem?
Mostanában eléggé szomorkás szokott a hangulatom lenni. Kb.2hónapja "repültem ki" a családi fészekből, most állást keresek. Ezen a héten már mehetnék dolgozni egy helyre, de vannak dolgok, amik alapján nem szívesen mennék oda dolgozni...pl.nem bírok végigállni annyi órát,pedig dolgoztam már 16 órákat is...meg elég bizonytalan a cég rendszere...olyan emberek sem tudják mi fog velük történni, akik évek óta ott dolgoznak! Nem tudom mit tegyek, hogy belevágjak-e, de már eleve olyan sehogy sem állok az egészhez...pedig a pénz az kellene...
Lehetséges, hogy enyhén depressziós vagyok?Talán most érzem, hogy mennyire nehéz boldogulni? Mégis mi van velem?! Félek,hogy mit hoz a holnap...
Persze, hogy normális, aggaszt, hogy meg tudsz-e majd felelni az elvárásoknak (a főnöködnek, a szüleidnek, magadnak). Új a helyzet, újak a kollégák, a saját lábadon kell megállnod, és az iskolai lazaságnak sincs már semmi nyoma... Három hét alatt beleszoksz, ne aggódj!
Ha kell a pénz, akkor ne azzal törődj, hogy mennyire bizonytalan a cég helyzete, hanem hogy amíg működik, addig megkeresd a magadét és járulj hozzá, hogy minél tovább működni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!