Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is féltek a megöregedéstől?

Ti is féltek a megöregedéstől?

Figyelt kérdés
Én nagyon... 19 éves lány vagyok, teljesen ráhajtottam az eddigi életem során a tanulásra, soha nem éltem szerelmi életet vagy hasonlót. Most egyetemre szeretnék menni külföldre, ott meg teljesen egyedül leszek, és szintén csak a tanulás. Mire elvégzem a sulit, leszek kb 24-25 éves. Belegondolva, annyira öregnek érezném magam a többi fiatalabb lányhoz képest, úgy gondolom sok pasi inkább a fiatalabbakat keresi, vagy rosszul gondolom? Attól félek, hogy ennyi idősen nem lesz már időm szórakozni, ismerkedni, lazábban kapcsolatot találni, mert ebben a korban szerintem az ember már megkomolyodik. Kiakarom használni a fiatal korom, de úgy érzem, nekem egy jó darabig nem kell párkapcsolat, félek, hogy "kifutok az időből". Mit gondoltok erről?
2013. máj. 31. 22:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én öregember szeretnék lenni
2013. máj. 31. 22:03
 2/17 anonim válasza:
én alig várom hogy nyugdíjas legyek 22F mert akkor nem kell dolgozni, és nem fog senki b*sztatni mint most
2013. máj. 31. 22:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyet értek. Most vannak a legszebb éveim, 25 után már csak a hanyatlás jön, szóval én kvára kihasználom a lehetőséget, amíg még fiatal vagyok, és pasizok amennyire csak nem szégyen.

Emellett tudtam ötössel érettségizni és egyetemre is járok, és tanulok is. Szóval... Mindenre lehet időt szakítani.

Én nem akarom elpocsékolni ezeket az éveket.

22L

2013. máj. 31. 22:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem,hogy 22/L lesz :)

Amúgy nem,de pl. a 18. szülinapomon nagyon rámtört egy ilyesmi érzés.

2013. máj. 31. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom, hogy öreg legyek. Persze nem hirtelen, jó lenne leélni az addig vezető utat is. De jó lenne kapni a kis nyugdíjat, rendezni a kis kertet, barkácsolni, tanítani az onokákat. Főleg, ha még egy kedves nagymama is lenne mellettem, mert egyedül azért unalmas lenne. De addig még van idő, bőven.
2013. máj. 31. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nőként jobban kell sietned, mert hamarabb veszítesz a vonzerődből mint a pasik. Élvezetekben nem lesz hiányod, de ha nem tudsz majd elmélyülni valamiben ami túlmutat az anyagi dolgokon, akkor rossz lett ott állni kiégetten...
2013. máj. 31. 22:07
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem ambivalens érzéseim vannak, mert nem szeretnék megöregedni addig, amíg össze nem kaszálok annyi lét, hogy szeressek megöregedni, mivel addigra már nyugdíj se lesz:D
 8/17 anonim ***** válasza:
Mostanában rám is tört valami hasonló érzés. Szerintem meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt, a karrierépítés, tanulás és a kedvelt dolgok között. Jó hogy még időben ráébredtél erre. Azt hiszem a kettő közti egyensúlyozás a kulcs, de ez nagyon nehéz lesz. Sajnos ebben csak te dönthetsz. Ajánlom az Élet(Ikiru) című filmet, eléggé elgondolkodtató. Csak érdekességképpen, hol fogsz tanulni?
 9/17 anonim ***** válasza:
nem félek .. te se félj ilyen miatt.. előtted az élet.
2013. máj. 31. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Hacsak nem valami tényleg durva egyetemre mész akkor ott még bőven lesz alkalmad olyan bulikban részt venni, hogy ihaj! Vannak akik 4-es szintet is hoznak amellett, hogy azért rendszeresen járnak szórakozni is és nem csak a tanulásra koncentrálnak és párkapcsolatuk is van normális. Mondjuk így mindet összehozni kell egy kis szerencse is, de nem baj.
2013. máj. 31. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!