Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitévő legyek? Döntésképtelens...

Mitévő legyek? Döntésképtelenség? Nem tudom mit akarok, és félek hogy egy életen át bánni fogom.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és egyszerűen nem tudok dönteni.De nem ilyen szerelmi,vagy kis semmi dolgokban pl.azt simán el tudom dönteni hogy melyik tetszik.Most az a helyzet állt fent,hogy van egy dolog amit elvállaltam,örültem hogy érdemesnek találnak erre a feladatra.Aztán telt múlt az idő,csökkent a lelkesedésem.(őrsvezetőképző)

Minden hétvégén kínnal mentem el a képzésre,de úgy tértem vissza,hogy milyen jó fej emberek között töltöttem el az időmet.

Most megint nem a lelkes szakaszba vagyok,egyszerűen sírni tudnék,mert ott lóg a fejem fölött az,hogy majd azt is kell csinálni,ezt is kell csinálni,tanulni kell.Úgy érzem magam hogy nem kell nekem ez,csak még jobban stresszes leszek,egyszerűen annyira hogy az anyagcserkém leállt.De ugyanakkor ráköltöttem már 30.000Ft-t.Végtelenül lusta vagyok,mire ráveszem magam hogy megcsináljam a feladatokat,addigra lejár az idő,jön a kapkodás.A képzésen eltöltött hétvégéken elnyert pontom rohadt kevés,szóval még ez se motivál.Úgy érzem nem nekem való.Nem tudok bohóckodni/tanítani,mint egy cserkésznek illik.De az érzem ha abbahagyom,irigy leszek arra aki elvégezte,és bele pusztulok a bűntudatba.Normális dolog ez?

2013. máj. 30. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

normális hát

lustaság átka, én is ismerem az érzést:S

de az utolsó mondatod lebegjen a szemed előtt! hülyeség abbahagyni, bár nemtudom mennyi van még hátra belőle

új dolgot tanulni jó! bármi legyen is az, ha okos és igaz dolog (vagyis nem látónak készülsz:D) akkor megéri megtanulni, mert ez lesz az, amivel később több leszel másoknál:)

és manapság kell, hogy érts több dologhoz, mert felkopik az állad, úgyhogy örülj neki, hogy tanulhatsz:)

2013. máj. 30. 15:50
 2/4 anonim válasza:

Üdv sorstárs. Normális, valóban lustaság :)

Mindig fejezd be amit elkezdtél, mert később valóban bánni fogod.

2013. máj. 30. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:

"megéri megtanulni, mert ez lesz az, amivel később több leszel másoknál" juj,most ez erőt adott!:)

köszönöm mindkettőtöknek:)

Azon gondolkozom,hogy nem szabad elcsesznem az időmet és halogatni napról-napra a teendőimet.Megpróbálok így élni!

2013. máj. 30. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Hello!

Nem tudom olvassa-e még valaki,de mondjuk akinek helyzete hasonlít ehhez a történethez,annak ajánlanám,hogy olvassa el: olyan boldog vagyok! Végigcsináltam és rengeteg dolgot ennek köszönhetek :) szerelmek,boldogság,izgalmak,sok nevetés és remek emlékek :) előrevitt minden értelemben :)

Ne adjátok fel! Mindig vannak akadályok amik megállásra késztetnek,de győzzétek le őket,mert később ez tesz téged többé,különlegesebbé :) Hajrá. :)

Nem szabad egy percre sem hagynunk,hogy eltántorítson a félelem,mert nem tudhatjuk mikről maradunk le! :)

Minden jót! :) Mindenkinek! :)

2015. febr. 24. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!