Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Neked hogy megy a tanulás?

Neked hogy megy a tanulás?

Figyelt kérdés

Lassan vagy gyorsan tanulsz? Szeretsz tanulni, vagy utálsz? Van kedvenc tanulási részed? (pl. tantárgy) Most miyen lesz a félévid? Kérlek írj nemet és életkort is!

(érdekességképp írom)

2013. máj. 29. 17:13
 1/7 piriiiiii ***** válasza:
100%

Most szarul megy. Soha nem ment ennyire szarul..

Gyorsan tanulok egyébként, és akár tartósan is, és van, hogy szeretek tanulni, de az utóbbi időben annyira nem érdekel a tanulás... egyszerűen tudatosan kizárom, és nem izgat, nem értem, hogy miért... pedig vannak terveim és vágyaim a jövőmet illetően, egyetemet szeretnék végezni, mégpedig mesterképzésen, hogy filmeket csináljak, és ehhez tanulni kéne...

Szeretek verseket tanulni, de sajnos, mióta középiskolába járok (két éve), verseket még csak nem is veszünk.

A mostani félévim... életem legrosszabbja. Lesz kettesem néhány, sok hármasom és négyesem, és ötösöm valószínűleg egy sem.

Pedig jó érzés, amikor ötöst kapok arra, amit én egyedül megtanultam keservesen, izzasztóan... bitang jó érzés.

2013. máj. 29. 17:18
 2/7 piriiiiii ***** válasza:
100%
És 16/L. Most végzem a másodikat.
2013. máj. 29. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most semennyire, mert nem tanulok semmit... :/

Közepes. Utálok. Biztos van, csak még nem tudom mi az.

20f

2013. máj. 29. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most megy, lekopogom, logikusabban tanulok és több önbizalommal.

Pedig rossz szakot választottam, nem szeretem.

Szeretek tanulni, bármiben látok érdekességet, tanulás közben rájövök, hogy érdekes, még ha órán aludtam is. Aztán persze tanulás közben megunom.

Viszont egyszerre, egy napon nem szeretek sokáig tanulni, inkább több napon tanulok, de mindig maradjon szabadidő is, így amit egy nap alatt meg tudnék tanulni, akár 3 napon tanulom, hogy csak pár órát kelljen. :D Én ilyen vagyok. :D

Amúgy lassan tanulok, de így, hogy logikusabban, így már jobb.

Középiskolában rossz technikával tanultam és kegyetlen sokat; viszont szerencsére a kegyetlen sok miatt hoztam alapokat.

20/L

2013. máj. 29. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

(mindenkinek megy a zöld pacsi ;) )

2013. máj. 29. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyelvi előkészítőbe járok, így jóval kevesebb tantárgyam van, mint a kilencedikeseknek. Emellett heti 12 angol órám van, német, magyar, infó, tesi, matek. Szóval ilyen kevés tárggyal szerintem sokkal könnyebb jól teljesíteni :)

Amelyik tantárgyakat szeretem (angol, matek), azokat nagyon könnyen megtanulom, szinte elég, hogyha az órán odafigyelek. Ezekre otthon sosem szoktam készülni, csak a leckét írom meg.

A németet nagyon nem szeretem, így afölött szoktam 2-3 órákat görnyedni, mire megírok egy beadandót.. Úgyhogy nagyon sok mindentől függ, hogy gyorsan tanulok-e, de olyan még nem volt, hogy megszakadtam volna a tanulásban.

Utálok elméleti dolgokat tanulni, ezért is szeretem a matekot, mert az nagyjából csak érteni kell. A verstanulás viszont könnyen megy, de ilyen 10-15 oldalas anyagot nehezen magolok be.

Hát a bizonyítványom elég vegyes lesz: angol, tesi, infó, matek szerintem ötös lesz. A némettel hadilábon állok, örülök, szeretnék négyes lenni, de nem sok esélyem van rá, úgyhogy inkább hármas.. Magyarból pedig nagyon ellustultam, nem volt kedvem tanulni, úgyhogy az is ilyen 3-4 között.

Jövőre sokkal nehezebb lesz, bejönnek a kilencedikes tárgyak, úgyhogy elfelejthetem, hogy nem kell tanulni :D

15/L

2013. máj. 30. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ,zöld pacsi ;)
2013. máj. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!